İzleyiciler

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Ne Yapsam Ne Yapsam Bir Blog Yazıp Rahatlasam.....

Haftanın tam ortasında en sıcak gününde pilot uygulama kobayı olarak günü ortalamış bulunmanın zevkiyle (!) günün bitmesini bekliyorum.

Şimdi deniz,kum,güneş üçlemesini facebookta gözüme gözüme sokan arkadaşlara içten içe hasetlenmiyor değilim. İşe yeni başlamış olmam nedeniyle teee seneye bu zamana kadar ne izin ne tatil var. Napalım kısmet deyip geçiştirmekten başka çare yok sanırım :)

Şuan olduğum ortam tam hayallerimdeki gibiydi (!) zaten diyerek kendimi avutsamda nafile. Ortalama 5 metrekare bir odacık. Adeta teknoloji üssü. herşey parmaklarımın ucunda ama, bunu yapmayı düşüne ey güzel insanlar bir klima yapmayı neden düşünememişsiniz sorarım size.

İlk okulda yazdığım günlükleri hatırlıyorum. Tüm heycanla akşamları bütün günün özeti - ki o özet olmazdı dakikası dakikasına yapılan herşey- yazılırdı.

Lütfen biri beni o günlere götürsün. Daha yapacak çok şeyim varrrrrr. (Filmlerdeki boşluğa doğru düşen saçları savrulan kolları havada kız efekti :P )

Özel sektör kurbanı olduğumu hissetmeye yavaştan başladım. Üniversiteyi henüz yeni bitirsemde içimi karamsarlık bulutları kapladı. Ozamanki nasihatleri hatırlıyorum. KPSS KPSSS denirdi.. ''aman ben özel sektör isterim, çok çalışırım kariyerde yapıcam, memurlukta neymişş ''diye cırladığım o günleri hatırladığımda şimdi kafamda kocaman bir soru işareti beliriveriyor.
Ozamanlar bunun tersine yıldızlar uçuşuyormuş tepemde.. Ama olsun inadım inat tiplerdenseniz o Soru işaretnin aslında yıldızların oluşturduğunu düşünüp^''evet yıldızlarım yine tepemde doğru yoldayım'' dersiniz. Diyorumda nitekim.. İlerleyen günlerde göreceğiz yıldızlar kaydımı yoksa kümeler halinde çoğalmaktamı....

Neyse tabi yine de her şeye bahane bulmak kolay. Genlerimizde var sanırım =P Mevcut durumu iyileştirmek bizim elimizde. Bunun için bu aralar kişisel gelişim kitaplarıyla haşınır neşir olup kendi motivasyonumu arttırıp korumayı hedefliyorum. (Aynı anda kaç yere yeticem bilemiyorum oda ayrı bir konu olur ) ''KENDİNE YENİ BİR HAYAT ISMARLA'' MURAT TOKTAMIŞOĞLU'NUN kitaplarından bir tanesi. Bu tarz kitapların pek faydası olmaz diye düşünrdüm önceleri ama günlük bir dil kullanımı, kendimle ilgli noktaları bulmam bu dönemlerde kitabı yeni arkadaşım yapmış oldu. Aslında içeriğinden çok kitabın adı beni esir aldı. Çünkü bazı şeyleri yenilemeye ihtiyacımın oldğu bir dönemdeyim.

Okulum biter bitmez bir işe girdim. Olmadı ayrdıldım. Peşinden onlarca iş görüşmesi derken, inadım sağolsun defalarca farklı pozisyonları için sınavına girdiğim özel bir bankada işe başladım. ve. 2 ayıma yaklaşmak üzereyim. Okulumu bir çok insanın hayalinde olan ve benimde cidden aşık olduğum ESKİŞEHİRDE okuyup başarımı kanıtlma isteğiyle (ne gerekse) yarım dönem erken bitirip Ankaraya geldim. Tekrar Ankaraya adapte olma sorunumu tam atlattığım dönemde işe kabul edildim ve eğitimler için Diğer bir aşık olduğum şehir İSTANBULDA ARALIKSIZ 3 HAFTA kalma fırsatım oldu. E haliyle oraya alıştım. Fırsattan istifade kalan vakitlerimde bol bol havasını içime soldum ama sonuç aynı yine Ankara yine Ankara...

Tabi yeniden alışmak birşeyleri yerine otrutmak çok zor. ÖĞrenci modunu yeni üzerimden atmaya başlıyorum. Bir yandan işte kendimi gösterip daha iyi bir pozisyona geçmenin çabası. Her gün 12 den önce uyanmayan ben artık sabah 6lar da uyanmaya başladım. Akşam 7 de ancak evde olunup biraz uzanayım derken saat akşamın 9u oluveriyor. e Haliyle yemek istiyor insan sonucundada kilo alınıyor. Aylardır sözde spora başlayacağım. Kaç aydır doğru düzgün bir film bile izleyemedim...

Ama bu kadar salıvermek olmaz 1 aydır yazmayı düşündüğümü blogu bile daha şimdi yazıyorum. Evet çok çok ayıp toparlanmalıyım.
Zaten kararımı da verdim bu gün başlıyorum herşeye.. Tabi nerden nereye geldik. Kitabın adını görünce evet tamda beni şuan ifade etmiş dedim o an. Direk içeriği değil dediğim gibi ama adını start olarak almış bulunmaktayım. Eskiden sahip olduğum tüm hobilerim hatta fobilerimi de geri alacağım.

:) :) Gevezelik yapmayım artık. Yavaş yavaş paylaşımlara başlamak dileği,umudu,isteğiyleee :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...