İzleyiciler

31 Aralık 2011 Cumartesi

Çekilişten Kazandığım Hediyelerim Geldiiiii :)

Sevgili papis style'nin yaptığı çekilişin talihlisi ben oldum ve bu güzel hediyeleri kazandım :) Kendi üretimleri olan kahve,zeytinyağı ve sabundan oluşan bu sepet artık benim :)



Çok özenle hazırlanmış bir paketti ve dün elime ulaştı :) kargomu annemler teslim alsı.. eve döndüğümde heycanla açıp ilk yılbaşı hediyemi aldığım için çok çok mutlu oldum :)



Misler gibi organik sızma zeytinyağııı :) kullanmaya kıyamam ben bunu :) şişeside çok sade ve güzel bence..





Hem damla sakızı aromalı hemde normal türk kahvesi... Kahveye ve kahveli olan herşeye bayıldığım için tam benlik oldu bu sepet :)
Ayrıca yine doğal bir zeytinyağlı sabun.. :) Süper..



Gördüğünüz gibi okadar güzel ve şirin bir sepetki bayıldımmmmmm :)





Gerçekten çok özenle seçilmiş bu hediyeler... Tekrar teşekkür ederim..





Paiş style blog için
tıktık

Ayrıca Ayvalık/Cunda da çok güzel butik Taş Kahve'nin sahibiler. Bir gün yolum düşerse mutlaka uğrayacağım..Sizlere tavsiye ederim.

Taş Kahve'nin sayfası için
tık tık


Mutlu Yıllar Dilerimmm :)

27 Aralık 2011 Salı

BEN KAZANDIMMM :)





bu güzel ciciler benim olduu.. Çok mutluyum şuan.. İşten gelip yorgun argın maiilerimi açtığımda bu çekilişi kazandığım haberini aldımm çok mutluyum çokkkk :)


Teşekkürler... Bu yıl benim yılım mı olcak acaba :) ilk kez bböyle bir çekilişi kazandımmm :)

26 Aralık 2011 Pazartesi

Markafoniii...

Buradaki yazımda bahsi geçen iade işlemim bugün sonuçlandı.. Geçen pazartesi yurt içi kargo ile alıcı ödemeli ayakkabıları gönderdim.. 1 haftadır ses soluk cıkmadı. Telefon,mail falanda yok . Bugün müşteri hizmetlerini arayım dedim.. Aramasam daha bekleyecektim. Kargo takip no istediler verdim.. Konu ileigli birime iletiyoruz dediler. Herhalde ararlar dedim. 1 Saat geçti mesaj geldi para iadeniz yapıldı diye. Alış veriş yaptğım bnakayı arayıp kontrol ettim, iade olmuş :) bu kadar hızlı olmasına sevindim ama ben aramasam daha bekleyecekmiydi bilmeiyorum. Onlar tarafından aranmayı beklerdim :) Sizinde başınız böyle bir durum gelirse aramayı ihmal etmeyin yoksa onlar unutp gidecek gibi... Şimdi trendyoldan yine taba bir ayakkabı sipariş ettim, akıllanmayacağım ben ama bakalım bunda nelerle karşılaşacağım :)

yine de markafoniye teşşekür eder 1 şansı daha hakkettiklerini belirtirim, her zaman sorun olabilir önemli olan çözülebilmesi dimi ama ;)

Çöpe gidenler..





Bunlarda bir kenarda unutlmuşlar yazık çöpe atıldılar ama yenileri alınacaktır :) Kirpik makasının yenisi alındı bile :) Avon kredm testerları çok uzun zamandır duruyordu mıhtemelen bozulmuşturlar. :)




Avon colors trend serisinden bir rimel. Ördek yeşilimi turkuazmı artık arada bir renk ama çok frapan geldi bu renk şuan :) zaten kurumuşta.. Ama aldğım zamanlarda sürekli kullanıyorudm güzel bir rimeldi :)







Oriflame Visions serisinde jel allık: Çok kullanışlı gelmedi. Jel olduğundan çok yayılıyordu. İki yanak arasında orantısızlıklar oluyordu.. Rengi,kırmızılığı güzel ama çokta tutulmadı bu ürün zaten 6 7 yıl öncesinden falan kalma :D













25 Aralık 2011 Pazar

Bitenler...

Bitirdiklerimm :)) Ürün bitirmeye bayılıyorum :)

Nivea Yüz Kremi: Klasik bir nivea kremi. Sivilcenme yağlanma yapmadı, nemlendirmesi güzel.. Daha önce bir kaç kavanoz daha bitirdim. Sürünce kolay emiliyor. Tavsiye ederim.

Pampers Islak havlu: Bebiş kokusu :) süper, yumşacık.. Makyajıda temizliyor.. Bitirdiğim 2.paket. Çok üşendiğim zamanalrda makyajımı sildim ve güzel temizledi.. Alerjik bi reaksiyonda yapmadı.. Koklamaya doyamaıyorum. Tekrar alacğaım..


Niveaman ve Rexonamen: Erkek kardeşim bitirdi.. Rexona'nın bu kokusu gerçekten süper.. ben bile kullanabilirim :) koruyuculuğuda daha iyi ama niveayıda cok sevdik.Rexonayı zaten sürekli alıyoruz.

Nivea Fresh Natural.:Pudrasız olduğu için koruyucluğunu hiç sevmedim.. Sıfırdı.. Ama kokusunu seviyorum :) İz bırakmayacağı için tene sıkılarak kullanaılabilir..Genelde nivea deodorantlarını severim ama bundan memnun kalmadım..

Rexona: Üçüncüsünü bitirdim :) çok sıkıldım bu kokudan ama koruyuculuğu müthiş :)


Blendax: Bu yazımda farklı bi modelini kullanmıştım. Buda yaseminli olanı. Tüm yazdığım özellikler geçerli ama yaseminli olanının kokusunu daha çok seviyorum. Birde yaseminli saç kremi varki o süper :) Elimdeki kredmlerim bitsin onu kullanacağım :)





Fondötenlerin yazdıları Burada..






Maybelline XL Watershine Lip Gloss: Artık bunlardan üretilmiyor sanırım. 2 farklı rengi daha var kullandığım. Dolgunlaştırıcı özelliği var.. Rengi çok güzel bir pembeydi.. Sürünce dudakta yanma,uyuşma hissi bırakıyor ve dolgunluk sağlıyor. Ama çok çabuk bitiyor :) Çok sevdim.. Bulursam ve elimdekiler bitince tekrar alacağım :)



Manyetik oje




Gün ışığındaki hali bu şekilde ama yine parlatmışım fotoyu çekerken :)

19 Aralık 2011 Pazartesi

Golden Rose Manyetik Oje No:5

Bu yenilikçe akıma dayanamayıp bende aldım :) Oje bildiğimiz oje kıvamında.. Çatlayan oje gibi yoğun bir kıvam değil yani... Özellikle gri seçtim ki her kıyafetle uysun :) Bir çok renk seçeneğini bir anda çıkarmışlar.. Kahvesinden,moruna,bordosuna,yeşiline kadar..Fiyatı 6.90tl.. Diğer markalarında aynı seriden çıkartması yakındır.

Oje kutusundan ufak bir mıknatıs çıkıyor. Ojeyi sürer sürmez mıknatısı tırnağınıza tutuyorsunuz. VEEE ta taaammmm :)




Ama pek zahmeyli oluyor. Öyle tüm tırnaklara süreyim sonra mıknatıs tutayım olmuyor. Anında görüntü olması gereken bir durum yani. 15 sn kadar mıknatısı tutmak gerek. 3 farklı seçeneği var. Düz tutunca bu şekilde oluyor. Yan tutarsanız paralel çizgiler oluyor. Verev tutarsanız daha yatık oluyor.. Değişik şekiiler denenirmi bilemiyorum :D Bakmak gerek :) Mıktanıtısın uzaklığını çöok iyi ayarlamak lazım. Mümkün olduğunca yakın olması gerekli ama tırnağa değdirmemek çok zor oluyor.. Kaç kez silip sürdüm hatırlamıyorum :)





Ama tırnağın kenarlarınada mıknatısı tutmak gerek yoksa ortada kalınca pek manası kalmıyor ojenin. Ayrıca her sürüşte şişeyi iyice çalkalamak gerekiyor..






Aklım kırmızında da kalmadı değil hani.. Ben oldukça beğendim.. Çatlayan ojelerden daha çok tutulacağından eminim... Zaten normaldede yapılan manikür tarzıydı bu.. Tek seferde olması gayet güzel olmuş.. İnovatif insanların kozmetik dünyasındaki aktifliğinin devam etmesini bekliyorum :))





Not: Fotoğraflar akşam ve telefondan çekildiği için pek net değil :) Gün ışığındada çekip ekleyeceğim...









Pazar Günü Alışverişim..





Dün ssıkıldım tunalıya yürüyüşe çıktım :) Son günlerde çok moda olan manyetik oje ve deodorant aldım :)

Deodorant: Migrostan 5.90tl
Golden Rose Oje: Tunalı Kıvılcım Parfümeri 6.90tl

Sürekli Rexona kullanmaktan sıkıldım. DOve'un bu kokusunu özlemişim. Koruması nasıldı hatırlamıyorum. Yeniden denemiş olacağım..

Oje ile ilgili yazıda geliyor :)

17 Aralık 2011 Cumartesi

Markafoni Hakkında...

Buradaki yazımda bahsettiğim taba rengi BETA spor ayakkabımı bugün giymek istedim. Akşam eve gelip ne göreyim ayakkabının çiftleri arasında ton farkı var, sol olan gayet taba rengi sağ ise solmuş.. Bugüne kadar hiç giymediğim için farketmemiştim. 50mt kadar bir yol yürüdüm sadece. Eve gelir gelmez müşteri hizmetlerini aradım. Ürünü alıcı ödemeli gönderebileceğiimi firme tarafından incelenip duruma göre haber vereceklerini ilettiler. 30 günlük süre geçmediği içinde siteden hemen iade talebi girdim. Ama okadar çok sevmiştim ki ayakkabıyı bi anda soğudum. Pazartesi yurt içi kargo ile geri göndereceğim. Sonuçta ayakkabıda bi deforme olma durumu yok, bendne kaynaklı bi sorun da değil. Bariz ton farkı var, nasıl atladım ilk aldınca incelemeyi bilemiyorum. Ama çok moralim bozuldu.. İlk zamanlarda olsaydı bu kadar sorun olmazdı belki ama şimdi azıcık da olsa giydiğim için sorun çıkartırlarmı bilmiyorum...Ama bir daha bu tarz renkte birşey almayacağım, yada alırsam didik didik bakacağım...

Sizin başınıza böyle bir durum geldimi?? Yardımlarınızı rica edeceğim... :(

12 Aralık 2011 Pazartesi

Pazar Günü Alışverişim...
















Pazar günü aldığım ciciler :) Tunalı Pino Parfümeriden aldım:)
Aslında başka bi fondöten denemek için girmiştim ama bunu alıp cıktım.. Çokta begendim makeup factory'nin 28 numarası. Oil Free. Yapısını beğendim. Tenimlede çok uyumlu oldu.. Gramajı biraz az sanki 20ml. Ama az bi parçası bile tüm yüze yetiyor. Fiyatı 41 tl. Şuan kullandığım fondötenim bitince buna başlayacağım. Detaylı yorumları ozaman tekrar yazacağım.

BeYu Rimel: Buda indirime girmiş. 38 tl'den 19tl'ye düşmüş. Rimelimde bitmek üzereydi. Yine gafil avlandım. Öneriyi geri çeviremedim, denedik ve duruşunu beğendim. Dolgunlaştıroyr ve hacim veriyor. Eve gelip temizlediğimde de siyah kalıntılar bırakmadığını gördüm.
Kullanmaya başladıktan sonra yine detaylı yorumlarımı yazacağım :)





11 Aralık 2011 Pazar

Bitenler...












Rexona Deodorant: Bu 2. bitirdiğim, kampanyadayken almıştım bide çanta boyları var,şuan onları kullanıyorum. Gül ve pudramsı bi kokusu var. Artık sıkıldım diyebilirim. Ama koruması kesinlikle süper,zaten kokusu bi süre sonra uçuyor.

Blendax Şampuan: Bu buğday özlü,kuru ve yıpranmış saçlara özel olan şampuanı. Bi sürü kullandığım şampuanım var.. Blendax'da seviyorum. Çok güzel köpürüyor çünkü :) Ayrıca kokularıda güzel.. Yıllardır kullandığım şampuanlarım arasında..

Watsons buğday özlü saç maskesi : Biralı olarakta geçiyor. Bütün bloglarda var zaten :) herkes kullanıyor. Ya ballısı ya da biralısı tercih ediliyor.. Kokusunu en başta çok sevmemiştim ama sonra sevmeye başladım. Saçta uzun süre bekletince daha kalıcı oldu kokusu.. Yumşatmasında da memnun kaldım. Biralısının özelliği hacim vermesiymiş. Çok etkilimi bilmiyorum ama saçlarımı sönükleştirmedi. Düzleştirirken ipek gibi aktı saçlarım.. Ama ballısı ilk göz ağrım :) Diğer versiyonalrınıda denemek istiyorum. Fiyatları gerçekten çok uygun.. Artık saç maskelerine bi sürü para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum..

Bargello açık parfüm: Bargello'nun da parfümlerini beğeniyorum. Buda Lolita Lempica.. Detaylı yazısı
burada.

Watsons Freshbreath Ağız Spreyi: Bunu da kasanın yanında görüp almıştım. 2-3tl bişeydi. Çantada bulunsun.. Ama etkisi çok uzun sürmüyor diyebilirim. Ama o anlık nefesi yeniliyor. Bunun yerine olips naneli şekerleri tercih ederim :) Ama listerinenin çanta boyu var.
Artık onu kullanacağım. Hem daha etkili :)







7 Aralık 2011 Çarşamba

Benefit Lyin' Eyes

Bu ürün ebay sayesinde Amerika'dan aldım..kargo dahil 8$ dı. ( tüm makyaj malzemelerimi amerikadan getirtiyorum aşağısı kurtarmaz :D ) Ürün orjinal her bişeysini kontrol ettim. Türkiye'de varmı bilmiyorum. Çok fazla benefit delisi değilim. Sadece meraktan aldım diyebilirim. Şnas eseri medium almışım rengini tuttrudum. Yapısı güzel, fırçası sayesinde kullanımı kolay. Kapatıcılığı harika diyemiyeceğim malesef, yada ben yüzümle çok oynadığımdan bana dayanmıyor ama farların kalıcılığını arttıroyr, far bazı olarak bile kullanılabilir bence. Öyle yağlı bir yapısıda yok, hafif bir ürün.

Çok fazla concealer kullanmıyorum o yüzden pekte uzmanı değilim. Ama sevdim :)


Avon Naturals Nar Özlü Göz Çevresi Jeli

Avondan aldığım bu üründen çok memnun kaldım. Son zamanlarda göz çevremin kuruluğundan oldukça rahatsızım. Bi çok markanın kredm,jel vs bakınıp durudum ama istediğim profesyonellikte bişey bulamadım. Buda çok profesyonel değil belki ama şuan için ihtiyacımı karşıladı. Yapısı şeffaf, içinde minik ışıltılar var,kokusu yok. Sürer sürmez hemen emiliyor. Kırışıklıklara karşı bi etkisi olduğunu zannetmiyorum, sürünce hafif bir gerginik oluyor emilince geçiyor. En azından nemlendirme konusunda ihtiyacımı giderdi ve 5 tl gibi uygun bir fiyata aldım. Keşke bi tane daha alsaydım.
İstediğim gibi bir ürün bulana kadar buna devam edeceğim, belki avondan bir göz çevresi kremi alırım. Bunu da bir deneyin derim.

Sizin bu konuda bir öneriniz var mı ? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz ya da nasıl bkaım yapıyorsunuz :)


Avon Siparişlerim

Avondan verdiğim siparişlerim geçen hafta geldi. Yazısı biraz geç oldu.. Çünkü çok güzel bi kampanyası vardı. 1 parfüm alan 2 si hediyeydi ve bu 3 lü sert yalnızca 30 tl... E benimde kullandığım kokula rolunca tadından yenmedi hemen kaptımmm.. 2 tane Little Black Dress aldım 1 tane de sanırım yeni çıkmış yada ben yeni keşfettim Eternal magic.. Rujlar ise tanesi 3 tl'ydi kaçırmadım tabiki. Göz çevresi jelini daha önce aldım onunla ilgili Ayrıca yazı hazırlayacağımm...


Little Black Dress zaten favorim, bir çok kişide ayıla bayıla kullanıyor, kalıcılığına, etkisine bayılıyorum. Ortadaki Eternal Magic'de çiçek yoğun hafif purdamsı,vanilya notaları olan mis gibi bi koku.. Eğer elimdeki parfüm stoğu olmasaydı 2. bi set daha alırdım ama kendime dur dedim :) Bu arada yeni katologda Little Black Dress'in Little Red Dress olarak yeni çıkan kokusunu gördüm onada bayıldım. Oda kampanyada parfüm +deo 30 tl yine çok güzel fiyat. Belki dayanamaz alırım. Bu little black-white-red dress serisine seviyorum... :) Yılbaşı içinde güzel bi hediye olmazmı ama. Bu aldıklarım 30ml'lik çanta boyu. Çok şirinler değil mi :)??





Avon'un rujlarını seviyorum. Yapıları yumşak,sürümleri kolay.. Renk seçeneği ise oldukça fazla. Fiyatlarıda uygun. Bunlar color trend serisinden. Swatchları aşağıda...






Soldan sağa;

Rich Berry, Raisin Wine, Vino Disco

Tanesi 3 tl'ye güzel fiyat. 7 tane renk seçeneği vardı,Bana en uygun olan 3 rengide kaptım.. Diğerleri çok açık kalıyordu,yoksa onlarıda alacaktım :)







6 Aralık 2011 Salı

Bioblas Saç Maskesi Ve Serumu




Bu ürünleri Rossman alışverişi sırasında kasada hediye olarak vermişlerdi. İlk önce maskeleri almıştım,sonraki alışverişimde de serumları hediye ettiler. Henüz denemedim ama deneyip sonuçları yazacağım. Zaten bioblası çok merak ediyordum. Deneme fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum kendilerine :)

EBAY Alışverişim Vol:3

Evettt cicilerimin bir kısmı geldi, bir kısmı yolda, bir kısmıda foto çektirmek ve yayınlanmak üzere rafta bekliyorlar :) Her gün zarflarıma yeni birisi ekleniyor, kah beğeniyorum kah hayal kırıklığı yaşıyorum,resimlereden alışveriş yapmak zor tabi ama artık öğrnedim, bunlar acemilik siparişlerimde e anca geldi uzak doğudan :D Son zamanlarda Hogn Kong bana çalıştım :D

Başlayalım bakalım :)





Makyaj çantası,benefit concealer,ayakkabı içi silikon,kelebek kolye,kare küpe,iip küpe,belli olmasada inci kelebek küpe :) buranın hepsi toplamda 20 tl falan tutmuştur. Makyaj çantasından inanılmaz memnun kaldım, tam ihtiyacıma göre. Ayrıca iç kısmında fırçaları koymak için bölmesi var. Tamda böyle birşey ararken çıktı karşıma. rengi ise çok sevimli geldi :)




Benefitimm teee ABD'den geldi orjinal ürün, kargo dahil 8usd falandı rastgele sipariş verdim ve 1 haftada ulaştı, renk:medium. TR'de varmı bilmiyorum ama çok memnun kaldım. tekrar bulursam alacağım, zaten sonrasında detaylı bir post hazırlayacağım bununla ilgili.





Kelebek kolyemmm, çok güzel duruyor :)





Bu minik incili kelebek küpe..






Bunun değişik bir rengini daha önce C&A dan 13 tl ye aldım. ASncak gel görki burda 1$.. bi kaç rengini daha aldım yakında yayınlayacağım..

Fotolar akşam çekilidiği için pek net değiller: idare edicez artık :)



3 Aralık 2011 Cumartesi

Palette Natural Colors Saç Boyası




Yıllardır saçlarımı kendim boyuyorum. Dnemediğim renk,ton,açıcı vs kalmadı. Bi kızıl oldum bi mor, bi sarı oldum bi siyah.. En sonunda rengimi buldum.. ama onunda tam adı yok, Ne kumral ne karamel ne de bal.. Tmamane kendi karışımım :)

Bugüne kadar her marka boyayı denedim. Hepsinde hüsrana uğradım.. Yeri geldi kuaförden bile daha pahaliıya mal oldu bu iş ama inat ettim kendim başardım. Artık tek ve vazgeçilmez markam oldum Palettenin bu serisi, Hnagi rengini denediysem istediğm tona ulaştım. Artık kendimi aşıp tek renk boyamak yerine, 3 4 tonu karıştıtrarak ilerliyorum. Birde kampanyadayken 2 kutuyu 9.90tl ye aldğınız zaman tadından yenmiyor :D Genelde kumral,karamel ve sarı tonları arasında geçişler yapıyorum. En son karışımım bu renklerden oldu.. Ve yine süperrr... Herkes soruyor ama bu renge ulaşamıyor :D Yakın zamanda resminide ekleyeceğim zaten.. Sizde evde kendiniz saçlarınızı boyuyorsanız paletteyi deneyim derin. Özellikle bu serisini.. Çünkü saç boyalarındaki o ağır amonyak kokusu bunda yok ve içindeki saç bakım maskesi saçları ipek gibi yapıyor.. Ayrıca dibinde kalan boya ile kaşlarımı da boyuyorum ve hiç bir zararını görmedim. Benim vazgeçilmezim oldu artık.. Kuaföre sadece saç kestirmek için gidiyorum :)

MAD açık parfüm..




Artık orjinal parfüm alacağım fikrinden beni caydıran tek firma olsa gerek.. Bu kadar yakın olmaz olamaz gerçeketen... Muhteşemmmmm..
Fiyatlar inanlımaz uygun bu 3lü set 35 tl.. ve Şuan sadece Sephora'da olan Jimmy Choo parfüm bile var ve orjinalinin aynısı... Lady Million, Jimmy Choo ve ufak olanda Armani Code' u aldım.. Kalıcılıkları ise harika... Hele birde yünlü bir kıyafete sıktıysanız.. Kazağım yıkanmasına rağmen hala kokusu kalmış..

Artık yeni favori parfümleri buradannn... Mutlkaya deneyin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...