İzleyiciler

4 Nisan 2012 Çarşamba

Neutrogena Pink Grapefruit Daily Scrub



Bu ürünü ilk çıktığı zaman almak için çok düşündüm,elime aldım aldım bıraktım... Fiyatından emin olamadım bi çok yerde 17 tl.. Sonra orhan parfümeride 12,50tl^'ye bulunca aldım :) :)

Yorumlar genelde olumlu.. Temizleme jeli daha çok beğenliyor hatta.. Ama ben bunu temizleme jeli niyetine kullanıyorum nerdeyse.. İçindeki partiküller okadar ufakki.. Peeling etkisi vermiyor. Zaten günlük kullanıma uygun bir ürün.. Cildi güzel arındırıyor.. Temizlik hissini veriyor.. Ufacık bi parçası bile baya köpürüyor.. Kokusunda genelde şikayet edilmiş ama beni çok rahatsız etmedi :)

Cildimi biraz kurttuğunu söyleyebilirim. Ama zaten hemen akabinde nemlendirici sürdüğüm için çokta sorun değil. Kısacası memnun kaldım.. Temizleme jelinide alasım var.. Ama aklım biodermayada gidiyor. Fakat oda 500 ml çabuk mu sıkılırım onuda bilmiyorum :)

Yinede alın deneyin derim :)

2 yorum:

Zenovski dedi ki...

Merhabaa :)
Ben uzun süre kullandım bunu,hatta bitirdim diyebilirim ama yüzümde -özellikle favori ve onu takiben yanağımda- tüylenmeler oldu. Belki de alakası yoktur ama çok yakın bir arkadaşımda da aynısı olunca bıraktım kullanmayı. Umarım cilt tipine bağlıdır tabi. Hayırlı olsun :)

Düş Kızı dedi ki...

Ben de kullanmıştım bunu bir zamanlar. Cildimi yemin ediyorum yumuşacık ve parıl parıl parıldak yapmıştı :))
"Parıldak" ne demek oluyorsa artık? :))

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...