İzleyiciler

29 Şubat 2012 Çarşamba

çekilişş

:)

Modagrafya'dan ayakkabı isteyenlerrr kaçırmayınnn tıktık :)

sevimin aşk anasından hediye tıktııkk :)

26 Şubat 2012 Pazar

Bitenler :) Çok Ürünlü ;)

Uzunnn zaman oldu bitenleri yazamadım.. Bekledi beklediii... :) Bekledikçe bitenler çoğaldı :) Neler neler bitmişşş :)

Şampuanlarımmm...
Palmoliveler vazgeçilmezimm hangisi elime gelirse kullanıyorum kırmızı olanı boyalı saçlar için nar özlü Pembe olanı şeftali özlü günlük kullanım için :) süper kokuyorlar... 1 yıl daha yetecek stoğum mevcut. :)



Bioblasslar için ayrıca yazı hazırlayacağım.. Genel olarak beğendim.. Artısıyla eksisiyle yazacağım :)





Rejoice tüm saç tipleri için uygun şampuan; köpürmesi temizlemesi güzel.. Kokusunuda seviyorum..Doğaz yağ özleri varmış içeriğinde.. Çocukluğumda rejoice ve blendax lar daha farklı yapıdalardı ama şimdide ortanın üstündeler.. Tekrar alırım..

Elidor belirgin bukleler için saç kremi: Kampanyalı olarak 1+1 olarak almıştım.Buklelere pek etkisi varmı bilemiyorum. Dalgalı olan saçlarım düzleştirmekten sürüpürgeye döndüğü için:) Yumşatması güzel,taramayı kolaylaştırıyor. Tekrar alabilirim.




Rexona deodorant siyah: Belli bir kokusu yok şu şekilde diyebilecceğim. Diğerleri gibi leke bırakmıyor. Korumasıda güzel memnun kaldım ama kokusunda çabuk sıkıldım. Boğdu beni. Diğer rexonalarıma devam ediyorum :)

Rexona deodorant for men: Koksunu seviyorum. Erkek kardeşim kullanıyor. Tek kullandığu bu deodorant :) ne alırsam bi köşeye atıyor bundan vazgeçemiyor :) siz düşünün artık :)





Kremlerimmmm;

TBS Çilekli: Yorum yok heralde :) Kaçıncı bitiridğim bilemiyorum. Şuan kampaynasıda var :) Ama hali hazırda bi kutu daha var kullandığım.. Çok seviyorum,ölüyorum..bitiyorumm :)


Olive vücut losyonu: Marketten 3 tl gibi bişeye almış bizimkiler. Kokusu güzel. Bu zeytinyağlı olanı. Bide pembesi var. Fena değil. Su bazlı sanırım. Yapış yapış yapmadı.. Aman aman bi nemlendirmesi de yok. Kullandık bitti. Tekrar alcağımı sanmıyorum..


Babek acı badem sütü: Makyajımı temizlemek için kullandım.. Ama arındırmak zor oldu.. Doğal şekilde temizleyim makyajımı istedim ama performansı başarılı gelmedi. Herhangi bi kremde aynı şekilde temizler.. El için kullanımda ise ideal.. Kış günleri için nemlendirmesi güzel..




Mad Açık parfüm Lady Million: Tek kelime ile süper.. Kalıcılığı harika.. Orjinaliden ayırt edemeziniz.. Kesinlikle parfümlerimi artık buradan alacağım.. Günlerce kalıyor üzerinizde :) Ayrıca diğerleri gibi yağlı bir izde bırakmıyor ;) Deneyin görün diyorum..

Parmex aseton: Sürekli kullandığım tek aseton memnunum. Ama farklı bişeylerde olursa deneyebilirim..

Diasa Baby çanta boyu ıslak havlu: Çanta için ideal. Güzeldi. 0.99 kuruş olunca kaptım bi tane :) Tekrar alırım.

Golden Rose Gloss: Çok uzun zaman önce bim den alıp anca biten gloss kendisi :) Rengi pembemsi ama dudakta şeffaf duruyor :) Çok akıcı... Daha 1 tane daha var bitmeyi bekleyen :)





Neutrogena Dudak Kremi: Sevmedim. Beklediğim performans bu değildi.. Nemlendirmesi uzun süre kalmıyor. Beyazlıklar bırakıyor. Kokusu ve tadı çok kötü.. Nivea bu konuda gerçekten başarılı :)




Arko nem klasik el kremi : Kokusunu seviyorum.. Çok yoğun ama güzel bi krem bence :) far bazı olarakta kullanıyorum.. Ama yapısı bozulmuş bi sıvılaşmış attım.

Clindoxyl sivilce kremi: Daha kullanmaya fırsat olmadan baktımki son kullanma rarihi geçmiş bende attım mecburen :)



Çok cici çekilişlerrr =)

Rüyakızdan hediyeler yukarıdaki hediyeler için tıktık :)







Bu güzel pançoyu isteyenler tıktık :)

Bu güzel tepsi için tıktık:)

Darkolivee's word hediyeleri için tıktık:)




Masum incilerden bir doğa sepeti için tıktık:)

makyaj bavulumdan bavul dolusu hediyeler için tıktık :)

21 Şubat 2012 Salı

Şok Şok Şok Resimler VOL:2

Dünkü yazımı okuyan arkadaşlarım konun ne olduğunu az çok biliyorlar malesef :( Beni bunu yapmak durumnda bıraktığı için hediyeleri! yollayan blogger arkadaşıma kızgınım tabiki ama durum bunu gerektirdi cevap hakkı istedii.. Gerçekten hiç polemikle fln uğraşacak vaktim yok yoğun iş temposu malum ama madem cevap istiyor bende tabiki bu konuda açık olmalıyım..


Öncelikle yorumlarını yayınlamadğımı düşünmüş ama hiç ellemeden yorumlarını yayınladım canım.. Bi çok kezde mail atmışsın gördüm ammmaaaa taktir edersinki Çalışan bir insanım dolayısıyla Boş vaktim yok denecek kadar az ışık hızıyla yetişemem yorumlara maillere..

Madem sen herkese yorum gönderdin benimde resimleri paylaşmamda bi sakınca yok umarım...

Ancak anlam veremediğim bana yorum yapan insanlara neden bu şekilde cevaplar yazıldığı?? ben olsam böyle bir durumdan rahatsız olurum.. Ki eminim onlarda rahatsız oldu.. Öncelikle burada benim iznim olmadan davranılmış.. Ayrıca ben ilgili bloğun ismini yayınlamazken izinsiz olarak benim bloğumun adı neden sitende yayınlanıyor... Bunlara bir cevapta verilmesini istemiyorum zaten onayım olmadan bir yorumda yayınlanmayacak! Ok güzel bir paylaşımda bulunmak istemişsin ama ilk durumlarıya son durumlarını karşılaştıralım bakalım dedğimizde ortaya üzücü bir tablo çıkmakta..

Hepimiz çekiliş yapıyor,katılıyoruz..yapacağız ve katılacağız bu cok güzel bir paylaşım ve destektir.. Ama kendimce etik kuralları vardır.. Daha söylenecek çok şey varken bir şey söylemeye lüzumda duymuyorum.. Resimleri yayınlıyorum..

Bunu asla bir tartışma ortamı yaratmak içinde yapmadım.. Ve halada kırıcı olmamak adına ilgili bloğun adını ben paylaşmadım.. Konun uzamasına zaten hiçde gerek yok..En sevmediğim durumlardan bir tanesidir. İyi kötü olan herşeyi paylaştığımız gibi bunuda paylaşıyorum..

sevgiler..

















































20 Şubat 2012 Pazartesi

Şok Şok Şok.....

Gerçekten şaşkınım arkadaşlar... Geçenlerde kazandığım bi blog çekilişi ürünleri elime henüz ulaştı.. Bu tablo karşısında üzüleyimmi ağlayımmı bilemedim.. Hepimizin her üründe yaptğı karma bir sepet gibi her şeyden vardı.. Ama tek farkla... Kullanılmışlar... Hadi kullanılar ama dibiine kadar olanda değilkiii....... Rimel neredeyse kurumuş.. Ufak deneme boy olan şampuan bile yarısı boştu.. Allık fırçası üzerinde hala kalıntıları var.. Toka bile..... Kenarlar soyulmuş..
Makyaj temizleme mendilinin paketi yırtık ve kurumuştu mendiller.

2 oje ve 2 tane far sağlam kullanılmamış ama diğerlerini görünce onlardan da irite oldum..
Sırf bişeyler verme uğruna kullanılmış üründe gönderilmezki.. Çöpe atcaklarımızı çekiliş yapmıyoruz.. Bilakis yeni ürünler alıyoruz genelde... Bu durum karşısında cok ama çok şaşırdım...Evet çekilişte bi far setinin kısmen kullanıldığını yazmıştı ona sözüm yok ama diğerleri bomba oldu gerçekten...

Bnları toparlayıp kendisine gerii gönderesim var ama neyse diyorum... Hediyeye çekilişe laf olmaz ama ben utanıp resimlerini çekip koyamadım düşünün....

18 Şubat 2012 Cumartesi

GoldenRose Mineral Fondöten..

Buradaki Alışverişimde aldığım goldenrose fondöteni paylaşıyorum sizlerle :)
Fiyat/performans açısından sevdim diyebilirim. Rengi bi tık koyu gelsede çok sroun değil cok dikkatli bakmadıkça.

Bendeki 10 numarası..


Gördüğünüz gibi şeftalimsi bir ton..Biraz fazla sürdüğüm için aşırı parlamış :) ciltte bu kadar parlak değil tabiki



Kapatıcılığınıda sevdim.. Kalıcılığı fena değil.. Yüzümle cok oynadığım için bu süre bende genelde kısa :)




Tavsiye ederim. Alıp deneyebilirsiniz :)




Yeni Saçlarım :)

Saçlarımı boyayalı çok oldu ama şu yoğunluktan bi türlü vakit bulup yazısını yazamamıştım. Kendi saçlarım koyu kumral tonunda ama yıllardır boyadığım için kendi rengi yok oldu artık :) genelde kumral,karamel,açık kumral tonlarını karştırarak boyuyorum ve Palette'yi kullanıyorum.Garnieri indirimde buluncada aldım. Koyu sarı renge boyadım saçlarımı :) Tabi yine renk benim kendi kullandğım renge yakın oldu. Ve çok beğendim. Herkeste soruyor saçın tam olarak ne renk diye :) Nezaman kuaföre gidip boyatsam sonuçtan memnun olmadım :)Şimdi eski yeni fotolara bakalım :)







ESKİ HALİ
( yaklaşık 9 aydır saçlarımı kestirmiyorum modeli bozuldu ve çok kırık var )









































YENİ HALİ





























Resim bulanık çıkmış ama normaldeki hali soldaki ilk fotoya daha yakın :)

























YENİ HALİ















































Saçlarımı kestirmemekte hala inat ediyorum :)









13 Şubat 2012 Pazartesi

Alışverişş :)

Bunları aslında geçtiğimiz haftasonu almıştım am ayoğunluktan yazamadım.. Daha bu haftasonu aldıklarımı fotolayamadım bile.. onlarıda yayınlayacağım en kısa sürede :) Aldıklarıma şöyle bi bakalım.. Hepsi için ayrı bir yazı hazırlayacağım..

Yukardakilerin hepsini Ankara Moda Çarşısındaki Orhan Parfümeriden aldım.. Multaka uğrayın arkadaşlar.. Ordaki kıvırcık saçlı bayan (adı didem'di sanırım :) okadar tatlı dilli ve ilgiliki bayıldım kendisine.. Fiyatlrsa şok olacağınız kadar ucuzz...

Neutrogena Pembe Greyfurt Peelling 11.25 tl.. İnanılmazz..
Nivea çilekli dudak kremi 3.75 tl..
Alix Avien göz kalemi 4.90


Deodorantları 3.90'a aldım desemm... En ucuz yerde bile 5.90'a alıyordum ben bunları.. Öyel olunca hem kardeşime hem kendime ikişer tane kaptım...


La Roche Posay'ı artık duymayan kalmadı kampanyada 19.90.. İlke kez denedim ayrıca yazısını hazırlıyorum. Sevdim. Bi kaç tane daha alacağım..



Dadya ıslak mendilleri seviyorum.. Yapısı,kokusu güzel.. 1.50 tl



Bu 3'lü hobby kremleri Şok marketten aldım. 3lü olarak 2 tl.. Çoğu yerden ben tekini bu fiyata görmüştüm.. Ayrıca yazısı geliyor.. Beğendim..




Golden Rose mineral fondöten. 21.90 tl. Şimdilik sevdim diyebilirim. Bununla ilgilide bir yazı hazırlayacağım..

Bu ara biriken çok yazım kaldı.. Hepisini tamamlayacağım kısa sürede ;)









10 Şubat 2012 Cuma

Bitenler..

Uzun zamandır bloğumla ilgilenemedim.. 10gün önce bitirdiğim ürünleri ancak yazabiliyorum.. Bakalım nelermiş ;)


Watsons Pamuk: Çok seviyorum.. Bu biten kaçıncı bilmiyorum. Çok çabuk tüketiyorum. Fiyatıda uygun :)

Dalan Dolive Krem: Muhteşem.. sadece 1 tl :) mis gibi kokuyor. Canım istedikçe sürüyorumm :)

Theramed Diş macunu: Kesinlikle çok güzel.. Yeniden stokladım bile. Temizlmesi,ağızda bıaktığı ferahlık hissini seviyorum. Tavsiye ederim :)


Wellness Beauty Body Milk: Bunu rossmaan dan 3.90 a aldım vanilya ve değişik bişey aromalı :D kokusunu sevdim.. hafif ve şekerli gibi.. Yapısı ve nemlendirmesini sevdim.. Ortalama 3 ay gibi bi sürede bitirdim.. Bir kaç çeşidi daha var ama en güzeli bu bence ;) tavsiye derim..

Watsons Hindistan Cevizli Duş Jeli: Kokusu fena değil ama kalıcıda değil.. Sıvı sabun gibi yapısı var yazın 1.90 tl ye bulunca stoklamıştım. Ballısı daha güzel ve kalıcı.. Aralarda alınabilir

Watsons Portakallı Vücut Peeling: Kokusu güzel içinde ufak partükülleri var. Bu minik boyunu 1 tl ye almıştım. Her versiyonunun böyle minik boyları var. Denemek için ideal. Duş jeli yerine sadece bu kullanılabilir.. Tekrar alabiliri..



Dove Deodorant: Kokusunu çok seviyorum.. Kalıcı ve koruması güzel.. Tek kötü yanı pudra izleri koyu renklerde iz bırakabiliyor ama yinede seviyorum..
Arada çok uzun sürede geçse kokusu çok güzel hissediliyor..

Dadya Lolita Lift: Yine yazın 1+1 kampanyasından aldığım bi ton parfümden biriydi.. Oldukça şekerli ve yoğun bi koku. Bebek bisküvisi gibi kokuyor bende :) sevdim ama çok uzun süre aynı kokuyu kullanamıyorum. Sıkıldım.. Kış için uygun bir koku.. Seneye yine alırım :)




Garnier 3'ü 1 arada Temizleiyici: Çok sevdiğim bir ürün.. Bu bitirdiğim 3. tüp. Maske ve peeling olarak kullanıyorum.. Naneli fresh bir kokusu var. Çizmeden güzel temizliyor. Düzenli kullanımda cilt renginde düzelme sağlıyor.. Zaten ürün vaadleri arasındada bu var. Tekrar kesnlikle alırım ve tavsiye ederim. Fiyatı max:10 tl oluyor..







6 Şubat 2012 Pazartesi

çekiliş

Ktılmak için tıktık:)

4 Şubat 2012 Cumartesi

ÇEKİLİŞ SONUCUM :)


Burada bahsettiğim çekiliş sonucumu yarın açıklayacaktım ama dayanamadım bugün açıklıyorum...Gerekli elemeleri yaptım. İzleyecim olmadan izleyicinim diye yapılan yorumları dahil etmedim, adsız yorumlarda vardı ve bir kaç tane bay izleyicimde vardı malesef onlarıda eledim.. Hediye çanta olunca sadece bayanlar dahil edilir diye katılacaklarını düşünmemiştim :) bi dahaki sefer belirteceğim ayrıca.. 38 yorumdan 22 tanesini geçerli kıldım.. Dolayısıyla sizlerin yaptğı sıra değişmeden aralarda birer tane öne kaydı. Çekişi random org. ile yaptım

Veee kazanannnnn :) :)

SÜSLÜ VE PEMBE DÜNYAM oldu







Süslü'cüm iletişim bilgilerini mail olarak bekliyorum :) Tebrikler..

3 Şubat 2012 Cuma

BUGÜN SON GÜN :)






Buradaki yazımda belirttiğim gibi 150 izleyiciye ulaştıktan sonra çekilişime son katılım tarihini bildirecektim :)

Evet canlarımmm son katılım 3.şubat.2012.. Kazananı 5.şubat.2012 açıklıyor olacağım...

Duyanlar duymayanlara duyursunnn :) KATILMAK İÇİN
TIKTIKKKK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...