İzleyiciler

31 Mart 2012 Cumartesi

Çekilişşlerrrr :)

Passionista çekilişi için tıktık:)

Kırmızıyı severim çekilişi için tıktık :)

Sağnak yağmur çekilişi için tıktık :)

Sevdanın dünyası çekilişi için tıktık :)

Gülinihal'in gizemli dünyası çekilişi için tıktık :)

Tombul tariflerden hediye için tıktık :)

Kendi modam hediye için tıktık:)

28 Mart 2012 Çarşamba

Yeniiii Saçlarımmmmm

Saçlarımı uzun yıllardır kendim boyuyorum.Palettenin renklerini başarılı buluyorum birde 2li kampanyaya denk gelince çok hoş oluyor ;) Kuaför hiç bir zaman istediğim rengi tutturamadım. Hiç bir zamanda boyam bir öncekii rnekle tamamen aynı olmadı hep bir değişiklik modundayımdır. Tonu bi açar bi koyulaştırırım. Ama bu kez radikal bir kararla oldukça açık bir sarı tonun direk boyadım. :) Sonuç gerçekten güzel çıktı. Ne bir ton farkı ne bir kötü renk.. Bu konuda başarılıyımmm :) Bir önceki boyamamdaki saç tonum için TIKTIK:)


Ton olarak oldukça açıldı, hatta dahada sarı duruyor, şuan 10 gün oldu boyayalı biraz daha karamel bir ton oldu, bundan sonra biraz böyle takılayımm :) Bakın bakalım nasıl olmuşş.. Bide maşalı çekseydim keşke.. Maşada daha güzel duruyor ;)











25 Mart 2012 Pazar

Fikir İstiyorummm :)

Arkadaşlarrr;

Geçtiğimz ay ve bu ay avon kataloğunda Naturals serisi kiraz özlü ve diğer versiyonlardaki şampuanlar 5 tl ye inmiş, hemde 750 ml. Alayım diyorum ama hiç kullanmadımm :)

Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorummm :)

24 Mart 2012 Cumartesi

İpekyoldan Ayakkabı kazanmak isteyennn :)



O halde buradan TIKTIK :)

18 Mart 2012 Pazar

Bioblas Saç Serumu Ve Maskesi

Bunları Rossmanda yaptığım alışveerişte vermişlerdi. 2tane maske 2 tane serum şeklinde. Kullanıp bitireli çok oldu..

Serumu su gibi, yağlı değil.. Ortalam 3 kez kullanılabiliyor serum. Sadecce saç diplerine uygulanıyor 45 dk beklemesi gerekiyor ama ben tüm gün evde olcaksam sabahtan sürüp akşama kadar bekletmiştim :) Hoş dışarı bile çıkabilirsiniz,su gibi dediğim gerçek hemen emiliyor ve saçta bi belirtsi olmuyor :) bi kez markete bile gitmiştim yani ;)

Saç maskeside; kıvam olarak Gliss'in maskeleri gibi diyebilirim. Gül gibi kokuyor buram buram :) Hr ikiside saçtan kolay arınıyor.. Ama maskesinin verdiği bi yumşaklık etkisi vs yoktu.

Dökülmeler konusunda kullandığım dönem için kısmende olsa bir azalma oldu fakat bu serumda maskede saçların yağlnamasını kolaylaştırıyor.. Gülü seven dikenini katlanır durumu :) Birini göze almak durumundasınız malum :) Ortalama 1.5 ay yetti bana bu ürünler.

Tekrar alırmıyım bilmiyorum ama aşırı derecede saç dökülmesi olanlar şampuanıyla birlikte bir dönem kullanabilirler. Keza benim saç dökülmelerim mevsimsel ve normal düzeyde olduğu için ve saçlarımı boyamamında etkili oldğunu bildiğim için sanırım pek ihtiyacım yok gibi :)




La Roche Posay Legere

Şubat ayında hemen hemen herkesin aldığı bi nemlendiriciydi kendisi.. Benimde ilk LRP ürünüm oldu..Bitirip yorumlamak istedim. Hatta okadar sevdimki kampanya bitmeden 2 tane daha attım stoğumda :)
Kokusu çok hafif bana göre çiçeksi bi koku.. Çokta kalmıyor ve bence güzel bi özellik. Yüz kremlerinde kalıcı kokuyu sevmiyorum..

Yapısı ince, emilimi kolay. Geçrekten makyaj altı için ideal. Bazı nemlendiricler gibi bi yerden sonra kusmada yapmıyor.Cildi yumşatıyor. Sürdükten 10-15 dk sonra kadifemsi bir his bırakıyor. Tüplü olmasıda hijyen açısından güzel düşünülmüş.

Kısacası daimi olarak yeni nemlendiricim oldu kendileri ;)




14 Mart 2012 Çarşamba

Gırla Fikir Hediyelerim Geldi :)

Gırla Fikir çekiilişinden kazandığım hediyelerim geldi :) Çok güzel taba rengi MNG clutch, mac pudra, 2 tane oje ve deneme boyu ürünler..

Ayrıca meyve çaylarıda koymuş.. :) Hastaydım 2 gündür iyi geldi :) Minik küpelerde vardı ama resimleri unutmuşum :(

Güzelde bir not yazmış ama bana özel ;)

Gırla fikir blog için
tıktık






12 Mart 2012 Pazartesi

FlorMar Ganimetleriii!!!!!!! ;)

Öncelikle belirtmem gerekir ki Flormar Kendini gerçekten çok yeniledi.. Artık eskisine nazaran daha kaliteli ürünleri var.. Daha sonrada belirtmem gerekir ki eğer Ankaradaysanız ve Flormar alacaksanız sadece ve sadece Batıkent GİMSA'ya gidin. Çünkü birazdan duyacağınız fiyatlara inanamayacaksnızz :)
Ayrıca ürünlerin arkasında son kullanma tarihleride yazıyor.. sevdim!
Evime çok uzak olmasına rağmen Gimsaya giderim.. Çünkü Koton,lcw ürünleride orda cok uygun dipnot olarak beliirteyim :) (fotolar yine puslu olmuş:( )


Farlar: 3.90 tl Pudra: 2.99 tl Lip Gloss: 2.99 tl


No: 15 = Bu farı çok severek aldım. Krem rengi içinde altın ışıltıları var. Yapısı yumşak. Pigmentasyonu güzel. Ama çok kalıcı diyemiycem. Bazla desteklenmesi gerek. Birde göz kapağı çizgisine doluyor :( Kontrol etmek gerek ara sıra.



Kireç Beyazı no: 25


Bunun yapısı biraz daha sert. Tek sürüşte rengini vermiyor. Dalga dalga kalıyor ama fırçaya daha bol aldığınızda istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Ben kaşa altın sürmek için kullanıyorum sorun olmuyor :)


Favorim olan zümrüt yeşili no: 13


Gözlerim yeşil olduğu için yeşil makyajı seviyorum :) Bu farın yapısıda çok güzel sürümüde. Kalıcılığı diğerlerine göre daha iyi. İçinde yansımalarıda var. Çok sevdim o yüzden :)




Pretty Compact Pudra no: 194. Bu renk bana hiç uygun olmasada kontör yapmak için falan kullanırım diye aldım. Bi standa sadece bu rengi koyup 2.99 tl de fiyat vermişler hemen kaptım bende :)





SuperShine no:120. Yine 2.99 tl ye aynı standa koymuşlar bunuda rujlara ışıltı katarım diye aldım :)



Oldukça pırıltılı güzel bir gloss. Fırçasıda kolay kullanım için ideal :)





Ayrıca birde Kaş kalemi almıştım. Oda 2.99 tl. Ama resmini çekmeyi unutmuşum..

Şimdii Şöylekiii Bu ürünleri normalde baktığımda gloss: 12.99 tl, pudra 12.99 tl farlarda 9 tl falan. Ben yarısından daha az bir fiyatla almış olmam şaşırtıcı :) hatta aldıklarımız 20 tl yi geçince bir de şu supershine gloss'un koyu pembesi hediyeymiş ama bana vermemişler :(

Ayrıca pretty serisi rujlar 3.90 tl
Parfümleride 9.90 tl olması lazım.. Ayy çok ucuzlarrr :)


Bu tokada 1.25 tl olunca sepette buluverdi kendini :)


11 Mart 2012 Pazar

Gratis Alışverişim

Bunları aslında 10 gün önce Bahçeli/gratisten almıştım ama yazısını unutmuşum :) Kızılayada gratis açılınca çok sevindim. Hoş dün adresini karıştırıp İzmir 1 caddesi yerine İzmir 2 caddesinde gratis aradım durdum bulamadım :(



Watte-paas 100 lü disk pamuklardan 2 paket aldım. Birini açtım kullanıyorum :) Çok memnunum. Watsons pamuktan daha sert ve sıkı yapıda ama temizlerken daha rahat oluyor. Biraz daha bi süre deneyip kesin kararımı vericem. Watsons hemen yumşayıp tel tel oluyor bazen sinir bozucu olabiliyor bu durum. Ama gratisinki daha kumaşımsı bir yapıda diyebilirim :)
Fiyatıda uygun 2.50 tl :)

Uni ıslak mendiller: Çantaya atmalık.. Çocukken ilk cıktığı zaman bu mendiller çok ama çok pahalıydı :) Şimdi sudan ucuz oldular.. 3lü paketi 1.25 tl :) İkisninde kokusunu seviyorum.. Mendillerin yumşak yapısınıda :)

Gratis Siyah nokta burun bandı:İçinde 6 tane var. Daha önce watsons burun bandını kullanıyordum. Fena değildi.. Ama bundanda 1 tanesini denedim. Watsons daha iyiydi sanki bilemedim. Paketi bitirince karar vericem :)

Watsons Alışverişim

Watsons'da herkesin biildiği gibi 8.mart indirimi vardı. Bu aldıklarım ona dahilmi bilmiyorum çünkü dül aldım hepsini :) Ama fiyatlara baktığımda oldukça uygunlardı.. :) Her girdiğimde birşey almadan çıkmazsam olmaz.. Bu sefer vucüt losyonum bitti bi bakınayım diye gitmişitim. Superdrug'un losyaonları gözüme çarptı ilk ama tercihim body butterden yana oldu
Fiyatı: 4.99 tl
Bi sürü temizleyicim var diye L'oreal hep askıya alıyodum ama 8.99 tl olunca hayır demedim.

Nivea Günlük nemlendiricler ise annem için.. 1+1 kampnayası güzel oluyor :) 18.99 tl

Kakao yağı özlü bu butter çooookkk güzel kokuyorr kızlarrr.. Mutlaka alın.. Tbs'nin kakao özlü butterinden farksız.. 200ml.
Losyon olanı alcaktım ama kokusu daha kalıcı olsun diye bunu tercih ettim. Yapısı çok güzel.. Yapış yapış yapmıyor..Nemlendirmeside uzun süre kalıcı...Bayıldımmm..




Buda L'oreal Perfect Clean Kayısı Özlü peeling. Tüm cilt tipleri için demiş ama bi kaç yerde okuduğuma göre cildi kurutmasından yakınmışlar.. Herkeste farklılık gösterir. Temizlemesi önemli benim için..



İçinde minik partikülleri var. Kokusunuda sevdim.. Meyvesuyu gibi kokuyor..İçinde Temizleme başlığının yapısıda çok güzel.. Deneyip görelim bakalım :)




10 Mart 2012 Cumartesi

Perlina Butik Ve Darklivee's World Hediyem / Teşekkürler :)

Darkolivees'in Perlina Butik ile birlikte yapmış olduğu çekilişi kazandım :) Hediyemde geçtiğimiz hafta içinde geldi.. 3 farklı modelden ben aşağıdaki pembe olanı seçtim :) Nolur nolmaz diyede 1 beden büyük olanı gelsin dedim :) Ama salaş bir bluz zaten bol kesim bide büyük beden olunca kocaman oldu bana :)
Çeklişite en yakın perlina mağazasından değişim imkanı olduğunu belirtmiş darkolivescim.. bunu görünce çok sevindim :) Maillede teyit ettim :)

Vee bluzumu bununla değiştirdimmmm :) Öncelikle Perlina Trikonun Merkez Biriminde bulunan Türkan Hanıma inceliği ve kibarlığı için çok teşekkür etmek isterim. Değişim için Ankamall mağazalarına gittim. Ben gitmeden önce mağaza müdürü Emel Hanımı konu ile ilgili bilgilendirmişti Türkan Hanım.. :) Gittiğimde eşdeğer bir ürünle değişim fırsatı verdiler :) Bende çok sevdiğim yarasa kol bi triko ile değişim yaptım :)


Gayet şık, hem gündüze hem geceye uygun.. İşim gereği sürekli akşam yemekleri vb katılımlarda olduğum için elimin altında bir alternatifim daha olması beni mutlu etti :)


Ama herşeyden önemlisi Türkan Hanım, Emel Hanımın kişi odaklılığı ve memnuniyet anlayışı beni kendilerine kazandırmış olmalarıydı.. Bugüne kadar perlinayı hiç bilmezken bundan sonra sürekli uğrayacağım bir mağaza daha oldular :) Tabi hepsinden önce bana bunu sağlayan Darkolivees'e de ayrıca teşekkür ederim :)



Darkolivee's World blog için
tıktık:)

Perlina Triko mağazası için tıktık :)
Mutlaka bir göz atın derim :)


Sevgiler

7 Mart 2012 Çarşamba

Onlineeczanem.com Alışverişim

Alışveriş diyince akan sular duruyo tabi :) Hele online ise hele kargo bedava ise... Ayy imkansız dayanamamm :) Heleki stok yapcaksam.. Gözüm daha doymamışsa... Şubat ayı ücretsiz kargo imkanından yararlanıp son günde hemen stok yaptım. Lrp'de indirimde devam ediyorduu :) 19tl aldım zaten alışverişimin sebebi buydu.. Bi çok eczane hemen ay bitmeden yükseltince fiyatları bende internetten aldım.. Kremi ilk kez kullandım ama memnun kaldım.. Bitmek üzere oluncada 2 tane stok yaptım.. Ayrı bi post geliyor :)

Siparişim hemen 2 günde geldi. Sipariş not olarakta deneme boyu ürünler istediğimi belirttim:)
Bioderma şampuan, Pürel antibakteriyel sprey ve nuxe krem sample göndermişler :)

Gayet tatminkar bu ufak alışveriş için bence :)







6 Mart 2012 Salı

Miskin KeK Çekilişinden Gelen Hediyelerimm :)

Sevgili Miskin Kek'in çekilişinden kazandığım hediyelerim geldii :) Bu aralar şans benden yana.. :)

Miskin kekcim okadar özenle hazırlamışki bu paketi o an foto çekmeyi unuttum heycandan. Sonra tabi paketi açıncada kaldı :) Her bir ürünü tek tek sarmış.. Üzerlerine kalpli postitle neler olduğunu yazmış..

Çokda janjanlı bi hediye paketi yapmış :) İçinde rafyalar... Süper enerji dolu bir kutu olmuş :)

Bakalım neler varmış ;)



Bi sürü sample vardı ve denemediğim ürünlerdi çoğu,
Elizabeth Arden, hand cream ve body cream..
Dermokil sample şampuan, 2 3 tanede bende vardı, güzel bir deneme yapacağım :)
Sebamed şampuan ve body cream..
Watsons burun bantlarım bitmişti :)
Bıobis saç dökülmesine karşı şampuan.. Bunu merak ediyodum uzun zamandır :)
Hobby el ve vücut losyonu..

E daha ne olsuunn ;)

Elf kağıt törpümm olsunnn :)









La Roche Posay Makyaj temizleme sütü: Bu süperrrrr oldu benim için. Hem denemek istediğim bir üründür hemde makyaj temizleme jelim bitmişti.. Yeni bir arayış içindeyken ilaç gibi geldii...

Beauty Formulas salatalık özlü el kremi: Watsonslarda görüyordum sürekli. Yapısı güzel hızlı emiliyor.. Kokusu muhteşem... Bi sürü el kremimde olsa sürekli tüketiyorum.. Çoktan çantama attım bile.. E bi krem canavarı olarak ;)




Sally Hansen fıstık yeşili oje no: 03.. Canımm bilmişte göndermiş sankii :) Gözlerimle ahenk içinde olcaklar sürünce. Sally Hansen de denemek isteidğim bi markaydıı..

Nail Trickler: ÇOOOKKK ama ÇOOOoookkk muhteşemm olduu.. Hem siyah ojem bitmişti hemde çok merak ediyordum soyulan ojeleri hemen denedim tabi.. Pıt diye soyuluyor ve tek katta ne kadar yoğun güzel duruyor anlatamam.. Komple uygulayıp bir post yapacağım :)





Nyx siyah göz kalemi ve Pop beauty simli kahverengi göz kalemi swatchları,




Bilseydim siyah göz kalemi almazdımm ;) Ama süper oldu, su gibi tüketiyorum siyah kalemide :) Kahverengide keza öyle en çok kullandıklarımdan :)



Budaa fake and bake altın ışıltılı glossum.. Rujlara farklı bir hava vereceğinden eminim.. Süperrr :)




Bu hediyeleree bayıldımmmm.. Çok güzel olduu.. Tamda bitmek üzere ve almak istediğim ürünlerden de oluşuncaaa :) Tadından yenmedii ;)

Tekrar teşekkürlerrr canım...... Çok mutluu oldummm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...