İzleyiciler

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Biten Makyaj Malzemeler :)

Heraldeee en ama en zorudur makyaj malzemesi bitirmek. Bunları bitirmek bile uzun süre aldı :)
Hele ki lip gloss bitirmek en zoru sanırım :) Bakalım neler bitirmişim..

Elf çift taraflı kahverengi rimel: Bi ucu regular diğer ucu waterproof'tu.. Fakat 3-5 kez kullandıktan sonra kendi kendine kurumuş yapış yapış bişeyu olmuş Attım gitti. Zaten kirpikleri plastik gibi yapıyodu..

Pastel lip gloss: Yapış yapış yapmadı. Tek başına yada rujla kullandım. Güzel ama kokusunu beğenmedim.

Avon lip gloss: Rengi yaza uygundu. Tadı ve kokusu güzeldi :)

Markasını bilmediğim eyeliner: İlk eyelinerim olup oldukça başarılıdır. Ucu keçeli kalem şeklinde 5 tl gibi uygun bi fiyata almıştım. Ondan sonrakilerde bunda ublduğum performansu bulamadım. Elimdekiler bitince tekrar alacağım.

Golden Rose Fondören: Yazısı için
tıktık.. İlk zamanlar beğendim ama sonralara doğru adeta margarin varmış gibiydi yüzüm. Yağlı yağlı, her yere bulaşıyor.Kapatacılığı çok iyi ama Masam,ajandam,evrakalrım fondöten izi oldu hep.. Ayrıca kalcılığı güzel tabi sporda deli gibi terlesemde eve gelip makyajımı sildiğimde pamuk turuncu turuncuydu.. Gün içinde parlama vs.de yapınca tekrar almamaya karar verdim. Çok kuru ciltler için daha uygun olacağını düşünüyorum :)

Biten Cilt Bakım Ürünleri...

Bioderma Sensibo H2O: Artık sağır sultan bile duydu bu ürünün methini :)O yüzden ayrı bi yazı hazırlamaya gerek yok sanırım :) muhteşem,süper harika ötesiii...Göz ve yüz makyajını durulamaya gerek olmadan silip atıyor.. Oldukça başarılı.. 2.galonu kullanmaya başladım bile. Ayrıca uzun sürede gidiyor. 1+1 kampanyasıyla almıştım.Baya bi bereketli oldu :) Ne bir alerjik reaksiyon ne iritasyon... Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka bi tane bulunmalı dolaplarda :) Yani en azından göz makyajımı bundan başka bir ürünle temizlemem artık, Kat kat rimeli bile söküp atıyor :)
La Roche Posay Legere Nemlendirici: Yazısı için tıktık :) Beğendim. Çok hafif. Bitirdiğim 2. tüp. 3. yolda ama kullanmaya kıyamıyorum :) Yaz sıcaklarında kullanmak üzere bekletiyorum. Tekrar alırım :)

The Body Shop Lemon Lip Butter: Kışın %50 indirim kampanyasındna almıştım. Nemlendirmesi güzel. Kokusuda güzel. Fakat lip butter ürünlerinde bu tarz kutucukları sevmiyorum, hijyen açısından. Sürekli yanımda fırçada olmuyor. Şuan mangolusu var, eğer bunlarıda stick haline getirirlerse tekrar alırım :)

The Body Shop Carrot Yüz Kremi: Yine indirimden almıştım :) Yapısı fena değil ama hemen emiliyor ve matlık sağlıyor. Fakat kokusunu sevmedim beni baydı. Zaten artık üretilmiyor.

FlorMar Göz Temizleme Solisyonu: Biodermayı keşfedene kadar devamlı alacağım bi üründü :) ama kısmet değilmiş.. yazısı için tıktık

8 Mayıs 2012 Salı

Biten Cilt Bakım Ürünleri..

Jaxa markalı ürünleri Ankara-kızılay'dan kuaför malzemeleri satan bir sokak var oradaki dükkanlardan almıştırm. Her biri 5 er tl olması lazım..

Jaxa Çilekli body&face scurb: İçersindeki partiküller çok sertti. Cildi çizme boyutunda hatta. Duşta kullanıp bitirdim. Bi acayip kremsi yapısı vardı. Kokusuda kötüydü.. Tavsiye etmem.

Jaxa Soyulan Maske: Diğer soyulan maskelerden bi farkı yoktu. Sadece daha güçlü bi yapısı vardı diyebilirim Bu markayı tekrar alacağımı zannetmiyorum. 1 yıldan uzun sürede ancak bitirdim zoraki.

Olay Yüz Temizleme Jeli: Kokusuna bayıldım. Ama bu tarz ürünlerde parfüm olmalımı olmamalımı emin değişilm. Güzel kokulu şeyleride seviyorum. Mutlu ediyor beni. Temizlemesini sevdim. Gözlerimide yakmadı. Güzel köpürüyor ayrıca. Tekrar alabilirim.

La Roche Posay Krem:Çok çok sevdim.. Yazısı için
tıktık

Watsons Disk Pamuk: Gayet güzel ve ekonomik. Tekrar alırım.

Gratis Siyah Nokta Bantları: Watsons burun bandını daha çok sevmiştim. Pek etkili gelmedi bana.

Rival de Loop Maske: Yazısı için tıktık

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Rival de Loop Peel-Off Maske

Rival ürünleri sadece rossmande satılıyor bildiğiniz gibi :) Normalde bu şekilde tekli maskelerden hiç almazdım. İlk tekli maske alışverişimde diyebiliriz. Soyulan maskem vardı aslında dikkat etmemişim buda soyulan maske çıktı :) Fiyatı uygun 1.90tl. Ama bu tarz ürünler seyahat zamanında rahat oluyor. Kutular,şişeler yer kaplamıyor en azından :)

Kıvamı şeffaf jel şeklinde. Sürdükten 10-15 dk sonra ciltte kuruyor ve geriyor. Daha sonra bi ucundan tutup soyuyoruz. Bu tarz soyunlan maskeler üstteki ölü deriyi almada başarılı ama siyah noktayı sköp atıyor falan diye bişey yok bence. Üst tabakayıda temizlemesi yeterli bir özellik. Ama yüzdeki ufak tüyleride kopartıveriyor ve canınız biraz acıyabilir bu durumda :)

Tavsiye ederim,denenebilir :) ama soyulan maskelerden sıkıldığım için ben tekrar almam bi süre

Biten Parfümlerr

Çok sık ve fazla parfüm bitiriyorum aslında :) Yazılarını topluca yazmak için biriktirdim şişeleri :)

Orfilame: Tam adını hatırlamıyorum ama hoş güzel bir kokuydu.. Hindistan cevizi gibi kokuyor :) Çok kalıcı değil ama, arkadaşım hediye etmişti.. Kış yada sonbahara uygun bir parfüm bence. Ama tekrar alcağımı sanmam :)

Mad Açık parfüm Jimmy Joo: Bu koku sadece sephorada var. Açık parfüm olaraksa Mad'de. Bu kadar aynı koku olamaz zaten:) Ben 2 koluma sıktım bi orjinal bi mad Ayıramadım hangisi orjinal.. 100 ml bana çok geldi aynı koku için ama doya doya kullandım. Bu koku özelinde ise ayrıca bi kalıcılığı vardı bence. Tavsiye ederim, tekrar alırım :)

Dadya'dan aldığım son parfümlerden biri. Annem kullandı. Sexy Grafiti. Bence eski bi koku ama annem çok seviyor diye aldım :) Ama annemde bi başka güzel kokuyordu :) Bitti sonunda :)
Tavsiye edeceğim bir koku. Ama artık mad alıyorum..

6 Mayıs 2012 Pazar

Alışveriş...

Yine bişey almayacğaım desemde uygun ve ucuz bulunda dayanamıyorummmm :) Alışveriş orucuna girmek şart oluyor böyle olunca ama napalım eksikleri,ihtiyaçlar bitmezz :)

Tunalıdaki Nedu kozmetiğe köpük almak için girdim. Nelerler çıktımm :)
Çook uzun zamandır saç köpüğü almıyordum. Yazın daha pratik saçlar için lazım olur diye alalım dedim
Akad Gardi köpük: 3.90 tl

Rexona Man Deodorant: 5.95 tl. Erkek kardeşim için aldımm:)
Rexona Shower Fersh deodorant: 5.95 tl. Yeni çıkmış sanırım. Pudralı güzel kokuyorrr :)

Ven Asıll Bombaaa.. Pantene saç maskesi ve çitf fazlı sıvı saç kremleriii.. 1+1 kampanyası yapmışlar. Maske-spreyde alabilirsiniz. Benim gibi çiftlide alabilirsinizz.. Ve fiyatıı 6 tl :) Bunları geçen hafta aldım.. Bu hafta içi gidip panteneleri stoklayacağım :) Maskesini kullanıp memnun kalmıştım zaten :) Doğal sentez serisini beğenmiştim...Saç kremlerinide bi arkadaşımda görüp beğenmiştim fırsattan istifade almak gerek :)

Turkuaz rengi diş fırçası kabınıda taksit yaptırabilmek için aldım. Lazım olan bişi sonuçta :) 2.90 tl

Dadya ıslak mendiller: 1.50 tl
Yapılarını,kokularını seviyorum :) Çok amaçlı olarak kullanıyorum :)

Bitenler.. (Çok Ürünlü) :)

Bunlar sadece bir kısmı daha çooookk ürün var sırayla geliyor yazılarııı :)
Watsons Essential Saç Kremi: Bu bitirdiğim 2. şişe. Şuan son bi tane daha var onuda bitirip tekrar almayacağım. Çok sıvı,saç kremi saçı yumşatır ama bunda öyle bi özellikte yok. İndirimdeyken 1.50 tl ye görünce almıştım ama tavsiye etmem.

Palmolive şampuanlar: 10 günde bir bitiriyorum zaten :) 2 koli alınca bol bol kullanıyorum. Son 8 10 şişe kaldı zaten :) Gayet memnunum ama artık başka şampuanlarada şans vereceğim. Sıkıldım çünkü :) Fakata kesinlikle tavsiye ederim..

Blendax şampuan: Gayet memnunum. Aile için ekonomik. Temizlemeside güzel. Seviyorum :)

Nivea Duş jeli: Daha öncede bi kaç tane bitirmiştim. Gül kokuyor. Köpürmesi,temizlemesi güzel ama kokusu kalıcı değil. Birde gül kokusu bi süre sonra bayıyor. Bi süre almam.

Palette Saç Maskeleri: Saç boyalarının içersinden çıkıyor. Çok güzel kokuyor ve kalıcı. Saçı çok güzel yumşatıyor..
Watsons Avakado Özlü Saç Maskesi: Daha önce ballı ve biralı olanını bitirdim. Ben beğeniyorum. Saçı yumşatıyor. Hepsinin formülü aynı gibi geliyor. Sadece kokuları farklı sanırım. Uzun süre gidiyor. Fiyatıda çok çok uygun zaten. Bazıbloglarda arındırmak zor falan denilmiş ama bende öyle bi sıkıntı olmadı. Tavsiye ederim,tekrar alırım :)
Eyüp Sabri Tuncer Parfüme Jewellers Set: Geçen sene çok ucuza bulunca her çeşidinden almıştım. Bu kavunlu olanı. Body misti hala bitmedi.. Kokusu güzel. Buram buram kavun kokuyor. El kreminin yapısı biraz değişik gıcır gıcır bi his veriyor :) Vücut losyonunun nemlendirmesi güzel. Tekrar aynı fiyatta olsa alabilirim..

Dolive Krem: Çok güzel kokuyor.. Mis gibi. Çok yağlı ama tekrar alırım.

Thera Med Diş Macunu: Şişesi çok pratik. Temizlemesi de çok güzel. Ama diğer jel şeklinde olan macunlarını seviyorum. Tavsiye ederim.

Listerine Ağız Gargarası: Bayılıyorum... Taptaze bir nefes sağlıyor. Temizlemesi güzel. Ama çok sık kullanmamak gerek. Diş etlerini yakıyor. Bir blogdada okumuştum. 1ay kullanıp 1 ay ara vermek gerkeiyormuş. Bencede doğru,çok keskin çünkü. Ben suyla inceltip kullanıyorum. Bu minik şişeyi atmayacağım. Çanta için ideal :)

Rexona Deodorantlar: Her ikisinide çok seviyorum. Bambulu olan çok fresh ama pudralı olduğu için iz bırakabiliyor.. Çok sık tüketiyorum artık malum yaz. Koruması güzel.. Tavsiye ederim :)

1 Mayıs 2012 Salı

Çekilişlerr

Make up parfüme çekilişi için tıktık :)
Moda makayj bloğu çekilişinden yukarıdaki güzel hediyeler için tıktık :)

Armin'in dünyası çekiliş için tıktık :)

Buse sinem çekiliş için tıktık :)

Ojelerimi seviyorum çekiliş için tıktık :)
Lal'inmakyaj notları çekilişi için tıktık

Özi'nin makyaj böcesi çekiliş için tıktık:)

Oje sandığı ve özgürce pazarlama çekilişi için tıktık :)

Chunli betty çekilişi için tıktık :)


Ayakkabı Alışverişii :) (Polaris)

Yaz için babet arayışı içindeyken bu şekerleri polaristen buldumm :)İşe giderken topuklu giyip yıratmak istemiyorum :) Bu yüzden babetlere çok iş düşüyor :) Kışın aldığım çizmelerde yıpranma olunca Polarise tadilatı yada iadesi için götürmüştüm. Onlarda iade alıp bana ilgili tutar kadar alışveriş yapabilceğimi söyleyince çok mutlu oldumm :) 1 verip 2 aldımm heheh :) Babetler 29 tl tanesi. Siyah ve lacivertide vardı fakat model en çok bu ikisinde belli oluyorduu..

Hatırlıyorumda ben çocukken annemin vardı bu tarz ayakkabıları.. Burun kısımları dikişli :) İçindeki puantiyelerde çok hoşuma gitti :) Deriside yumuşacık. Kotlarda çok hoş duracakalar... :)
Pembesineeee bayılıyorummmmmm :)
Krem rengini şimdiden giymeye başladımm bileee ;)

Alışverişlerr..

Çoookk uzun bi ara verdikten sonra biriken yazılarlaaa yenidenn döndümm.. Bu sürede alıpta yayınlayamadıklarımın bir kısmı burada :)

İlk sırada rossmann var :) Ufak bir tur atma sırasında sepette buldular kendilerini.
Duş jeli zaten klasik her alışverişte alınıyor 1.90 tl olunca :)

E çoraplar malum artık :)

Avon'un bu şampunalarını merak ediyordum. Mart ayı katoloğunda da indirimli olunca birer tane aldım. 5 tl olması lazımdı :)
Ankarada tunalı yakınlaırnda olanlar varsa saç boyalarını Nedu kozmetikten almalarını tavsiye ederim. Marka ve renk seçeneği oldukça seçkin :) Saç boyarken bi kaç ton karıştırmayı sevdiğim için karma renkler alıyorum :)

Palette renk konusunda oldukça başarılı bence :)

Flormar eyeliner ve yeni çıkan ultra black göz kaleminide merak ediyordum zaten..
AlixAvien maskede hediye. :) Bu kadar alışveriş yapıyorum yok muhediyeniz diyince kız utandı verdi :)

Kullandıklarımın yazısı sırayla gelecek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...