İzleyiciler

12 Kasım 2011 Cumartesi

Barcelino Saç Bakım Yağı.








Barcelino'nun bu saç bakım yağını mutlaka denemelisiniz. Bu bitirdiğim ilk şişe. 2.'yi yarıladım. ^3. stokta :) kuaför.sepeti.com'dan 6 tl'ye almıştım. Kullanım önerilerinde haftada en az 3 kere kullanın diyor ama çalışma hayatında bunu yapmak çok zor. kokusu biraz keskin, ertesi günde de saçta kalıyor, düzleştirdğinizde ise yerlerşiyor saça :)

İçersinde 18 tane farklı yağ var;






Isırgan,badem,mersin,hindistan cevizi,defne ar,çörek otu,hindistancevizi,avokado,kekik,paptya,çamterebentin,zeytinyağı,sarımsak,cevizyağı,biberiye,
menekşe,buğday,ayçiçek yağları var. Çamterebentin kokusu hepsini bastırıyor tabi :)

Ben haftasounları kullanıyorum,sabahtan saçıma sürüp akşama kadar emilmesini sağlıyorum. Fiyatı çok uyugn, çünkü bunlarınhepsini aktardana ayrı ayrı alsanız çok daha fazlaya mal olur :)
Beslediği ve uzamaya yardımcı olduğu kesin. bu yağı kullanınca saçlarım daha yumşak ve parlak oluyor. Bazı bloglarda saç uzaması için öneriliyor, bence doğruda çok düzenli kullanmasamda bakım için gerekli herşey içinde mevcut. Hatta için Bepanthen ve Evigen ampullerini de eklersek daha da etkili olur.
Şişesini sprey şeklinde olması da pratik bir kullanım sağlıyor. Elimdekiler bitince tekrar stoklayacağım :)

4 yorum:

pelito dedi ki...

canım ızleyıcın oldum çok şirin bi blog olmuş, bu arada bende barcelino kullanmaya başlarım belki:)

betty boop dedi ki...

Teşekkürler canım :) Bence kullanmalısın, boyadan yıpranan saçlara gayet iyi geliyor :)

Adsız dedi ki...

merhaba.iade-i ziyaret yapmak istedim ve çok beğendim blogunu.takipçinim bundan sonra.Bu arada ürün dikkatimi çekti,çünkü benim de saçlarım boya ve düzleştiriciden dolayı yıpranıyor.işe yarar mı sence?

betty boop dedi ki...

bence yarar, hatta düzenli kullanımda etkisini daha çok gösteriri diye düşünüyorum çünkü içinde hi kimyasal yok tamamen doğal yağlardan oluşuyor ve saçta bekletme süresini uzatınca dahada güzel yapıyor saçları, bence deneyebilirsiin. :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...