İzleyiciler

9 Kasım 2011 Çarşamba

Bitenler...





Cola aromalı lip smacker; Çok büyük hayaller ile almıştım fakat alır almaz beni hayal kırıklığına uğrattı :( çünkü kola tadı kokusunun yanında tam tarif edemediğim ve hoşuma gitmeyen bir kokusu daha vardı. yapısı güzel,dudkaları yumşak yapıyor ama çok zevkle kullanamadım. Dudak kremlerini rujların altına kullanmayı severim. Bol bol kullanarak bitirdim :)


Nivea çilekli; yıllardır çantamdan eksik olmaz. Biter yenisini alırım. Çilek ve çilek kokusuna aşığım :) dolayısıyla bayıla bayıla kullandım ve bitti.

Avon color trend hot chocolate; kokusu pişmiş kek gibi,tadı şekerli. Sürünce yaygın bir kokusu oluyor. Soranlar bile oldu :) ama fazla kullanınca baymaya başladı. Fena değil. zaten 3 tl gibi bir fiyatı vardı.

Avon color trend tarçınlı kurabiye; kokusu ve tadı da çok ama çok kötüydü. Aşırı derecede rahatsız etti. Yine 3 tş 'ye almıştım fakat gereksizdir. ( Malesef aynı şeyden 2 tane almazsam işim rast gitmiyor :P )




Bepanthen zaten klasik her derde deva.. El,yüz,kızarıklık,kuruluk,alerji her duruma göre işlevi var. Hiç bir zaman eksik olmaz evden :)

Hametan: Biraz daha yoğun yapıda işlev olarak aynı. Yine her zaman bir tane bulundururum :)

Acnelyse: Aslında sivilce tedavisi için veriliyor. Ancak çok dikkatli kullanmak gerek. çünkü cildi resmen soyuyor. 4 günden fazla aynı bölgeye uygulamamak gerek. Çünkü tahrişe neden olabiliyor. Ben sivilce çıktığında durdurmaz hemen sıkarım buda lekeye neden oluyor. Bu kremi sürüp ilgili bölgeyi soyarak lekelerden kurtulabiliyorum :) ama cildi soyduktan sonra baya bi kuruma devrasi olduğu için arko gibi yağlı kremlerle cildi desteklemek gerek. Doktor tavsiyesi olmadan kullanmamak gerek.




Deotak deodorant krem; Yarısından fazlasını kullandım.. Duştan sonra temiz cilde uygulamak gerek. 1 hafta kadar koruma sağlamayı vaadediyor ama 1 hafta duş almadan duramayacağımız için bu tez çürümüş oluyor :) çok etkili değil ama niveanın deodantı kadar da etkili diyebilirim. Fakat uzun süre kullandıktan sonra kremsi yapıda olduğu için bende yağ bezesi yapmaya başladı, o yüzden kullanmayı bıraktım :)

Dadya antibakteriyel el jeli; 1 tl'ye almıştım. Kokusu güzel ama bakteri koruması konusunda çok başarılı olduğunu zannetmiyorum.


Emmak Ayak Spreyi; Suni deri olan ayakkabılar malesefki ayak için sağlıklı olmuyor. İster istemez korumak amaçlı bu tarz spreyleri önlem olarak kullanıyorum. Pudralı hoş bir kokusu var. Ayak kokusu olmasada antibakteriyel özelliği için kullanılmalı, en azından ayakkabının kendi kokusunu yok ediyor :)

5 yorum:

onorr dedi ki...

Acnelyse evde var ama hiç denemedim, arada aklıma geliyor denesem mi diye. Gece sürüyorsun değil mi?

kitten dedi ki...

coca cola bende de var ama 2 kez falan sürdüm, nemlendirmesi kötü geldi bana. avonun dudak balmlarını da alacaktım ama çok var diye almadım,iyi ki almamışım.

betty boop dedi ki...

onoor'cum evet gece sürüyorum yada hafta sonu evden çıkmayacaksam ancak o şekilde gündüz sürüyorum, lekenin yada sivilcenin üzerine azcık kremi sıkıp tüpüyle dokunduruyorum.. benekcikler oluyo yüzümde :) cilt sonr akendisi emiyor.. 2 gün üst üste yapınca hafif hafif soyulmaya başlıyor

kiiten'cim evet coca cola'nın nemlendirmeside cok iyi değildi.. avonları iyki almamılsın onların yerine nivea'yı almak daha iyi olurdu :)

Merve dedi ki...

deotak kremi sanırım 5. sınıftan beri kullanıyorum. Bendede çoğunlukla yağ bezesi oluyor. yazını okuduktan sonra acaba sebebi bumudur diye düşünüyorum

betty boop dedi ki...

kesin olmamakla beraber tetiklediğini düşünüyorum, çünkü kullanmayı bıraktıktan sonra böyle bi durumla karşılaşmadım.

Bi süre ara vermeni öneririm.
:)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...