İzleyiciler

12 Kasım 2011 Cumartesi




Çok fazla parfüm tüketiyorum. Ayda 2 tane 5o'lik bitiyor :) bu nedenle orjinal parfüm çok fazla almıyorum. Aslında orjinaller daha kalıcı ve daha uzun süre dayanıyor ama ben adeta parfüm banyosun şeklinde olduğum için kıyamıyorum kullanmaya :)

Çoğunlukla dadya'yı kullanıyorum. Bargello'yu da dadya da bulamadığım kokular olursa kullanıyorum. Dadya'ya göre daha kalıcı, fiyat olarakta birazcık azıcık daha fazla.. Yandaki biten şişe;
Ralp lauren hot: süper bi koku bence, kışın kullanılabilir ama çünkü çok youğun, hindistan cevizi ve şekerlimsi bi koku. sıktığınız zaman buram buram kokuyor. Herkes soruyor, Gittiğiniz yerde kokunuz kalıyor. Tekrar alacağım.

Yarılamış olduğum;
Lolita lempica: hafif ekşi,acı bi koku bence ama seviyorum bu kokuyu, yeşil elma var içeriğinde diye biliyorum. Her kış mutlaka bulunur bir şişe :)



Dadya :)

Şişelerini çok seviyorum pembiş pembiş.. Atmaya kıyamadım cam olduğu için. böylece toplayıp dadya shop'a götürüyorum tekrar değerlensin diye.Kokular ise;

Givenchy very irresistible: tatlımsı, çok hafif baharatlı ve sanırım sandal ağacı var içeriğinde güzel etkileyici bir koku. 2 şişe bitirdim, orjinalini denemiştim,çok yakın yapılmış..Tekrar kullanırım.

Diesel fuel for life: orjinaline çok yakın değil, Şuruba benzer bi şekildeydi. Dadya'dan tekrar almam ama kokuyu seviyorum. Karakteristik bir koku bence.

212 VIP: Süper tam benlik bir koku :) şeftalimsi,pudralı,fresh muhteşem hem yaza hem kışa uygun 2 şişe bitirdim.. Tekrar alırım :) yine çok kalıcı ve geçtiğiniz yerlerde kalıyor ;) ama orjinaliyle pek aynı diyemem, sanki bu ayrı bir koku gibi :)

Ralph lauren ralph: Yazlık fresh bir koku, orjinalini denemedim.. ama dadya için konuşacak olursak 212'ye çok ama çok yakındı. bunu alcağıma 212'yi tercih ederim :)

Lolita lempika: Yukarda yazmıştım. Bargello daha iyi yapmış diyebilirim

Dkny be delicious: Tm bi lezzet abidesi :) bunuda çok sevdim yazlık bir koku, meyveli.. Orjinalinden bi farkı yok bence :)

Britney Spears midnight fantasy: Klasik yanık şeker kokusu, şişeini yarısına gelince beni baydı. Orjinalni denemedim ama dadya'dan tekrar bunu almam..

Genel olarak Dadya'yı seviyorum. Parfümleri de... Sürekli aynı kokuyu kullanmıyorum. Bu aralar yine değişik koku arayışlarındayım. Tavsiyelere açığım :)

Önerileriniz??? ;)







6 yorum:

justuntitled dedi ki...

Ayda 2 tane 50lik mi O.o İçiyo musun napıyosun parfümleriii:)) Satın almak kadar aldıklarımızı tüketmemiz de çok guzel bence. O yüzden güle güle bitir, güle güle yeni parfümlerle yanış :)

betty boop dedi ki...

:) pafümlerle aşk yaşıyorum sanırım :) heheh o yüzden orjinallere elim gitmiyor napalım ;)

Unknown dedi ki...

Ben açık parfüm sevmem pek fakat ankaradaysan eğer mad'e uğramalısın.Bak bir git kokla aradaki farkı anlayacaksın.Öyle etkili ki kokuları kuzenin duş aldığında dahi geçmiyor teninden ben daha esmere yakın bugday tenli olduğumdan da o kadar durmasa da 2 3 gün geçmiyor yerleşiyor.Ayrıca parfümlerini orjinal parfüm oranlarına uygun birebir yapan tek yer.

betty boop dedi ki...

süslü'cüm evet ankaradayım. Aynı bende senin gibi esmere yakın buğday tenliyim. Mad tam olarak nerde_? denemek istiyorum :)

seherr dedi ki...

bence dadya parfümü denemediyseniz kesinlikle açık parfümde iyi bir kalite yakalayamamışsınız demektir.çok geç sayılmaz muhteşem bir kampanyası da varken denemenizi tavsiye ederim.bi de bayanlar burbery bady i kesinlikle denemelisiniz orjinal kullanıcısıydım dadyadan önce kullandığım bütün orjinalalllerle hepsi bire bir aynı hizmette dahil kalitesinde tek bir eksiklik yokk...

betty boop dedi ki...

yukarıdaki şişelerin çoğu dadya... :) ama artık mad kullanıyorum :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...