İzleyiciler

12 Kasım 2011 Cumartesi

Durulanmayan Saç Bakım Kremleri




Durulanmayan Saç Bakım kremleri ilk çıktığı günden beri dolabımdan hiç mi hiç eksik olmadılar. Saç bakım rutinini önemli birer parçası bence. Aslında günlük olarak kuru saçlarda da uygunlanabiliyorlar ama ben duştan sonra nemli saça taramadan önce kullanıyorum ve ondan sonra şekillendiriyorum. Eğer örgü,topuz vs yapacak olursam kuru saça uyguluyorum, yoksa yağlandırma yapıyorlar ister istemez.

Soldan itibaren kullandıklarımla ilgili yorumlarım ise;

Avon'un sprey halinde olanı bence gayet güzel. Diğer 2 versiyonuna nazaran yağlandırması yok denecek kadar az. 3'nün de kokuları birbirinden farklı değil. Sürekli farklı ürünleri denemek niyetinde olduğum için tekrar almadım ama tavsiye ederim.

Avon'un yeşil olan kremi ise bitirdiğimiz 3. şişe falan olsa gerek. Kokusu çok güzel ve kalıcı. yapısı yoğun değil, ama diplere kullandığınızda yağlanma yapıyor. Artık erkek kardeşim kullanıyor bu tarz olanları, jöle gibi kepek yapmadığı için ona verdim :)

Avon'un gri olanının yeşildne hiç bi farkı yok bence. Aslında farklı seri'nin ürünleri ama yapısı kokusu herşeyiyle aynı.

Panten doğal sentez ise kokusunu çok sevdim. Bununla ilgili ayrıca bir yazı hazırlayacağım zaten

Şuan Gliss'in sıvı saç bakım spreyini kullanıyorum. Hepsininden daha hafif yapıda ve daha kullanışlı diye düşünüyorum. Onunlada ilgili bir yazı yakındır :)

Sizlerin saç bakım rutini nasıl? :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım ben de soldan ikincisini aldım bir kere falan ya kullandım ya kullanmadım.Etkili mi bilmiyorum ama almadan baya bir övmüşlerdi.

özge dedi ki...

bende glıssları çok seviyorum,spreylerinin dışında kremsi yapıda olanlarınıda çok seviyorum,avonunkiler yağlı yapıda olmayan saçlarımı yağlandırmayı başarmıştı:(

betty boop dedi ki...

Süslü'cüm çok etkili diyemem, zaten sadece uçlarına sürdüm ben ama yinede yağlandırıyor.Fakat kokusu için kullanılabilir.Ama gliss'te yağlanmayla hiç karşılaşmadım

özge'cim aslında gliss'in tüm ürünleri çok iyi geliyor saç için, tüm ürünlerinin aynı aynda kullanmıştım bi ara baya fark etmişti saçlarım.

Unknown dedi ki...

bir düzeltme yapmam gerekiyor. 2. ve 3. ürün bibirinin birebir aynısıdır. Ambalaj değişikliği oldu sadece farklı seri ürünü değil yani aynı seri aynı içerik. e. ürün 2010 dan önceki ambalaj 3. ise yeni ambalajdır yani;)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...