İzleyiciler

13 Kasım 2011 Pazar

Fondötenler...




Fondöteni kim icad ettiyse her halde cennetin kapılarını çoktannn aralamıştır :)

Maybelline AFFinitone cam şişede no:40 olandan 3. olanı bitirdim. Yapısı güzel, ciltte kusma yapmıyor. Eliniz de rahat duruyorsa eğer kalıcığı güzel :) Bugüne kadar tam doğal tenime yakın bi fondöten henüz bulmaadım malesef, buğday-sarı alt tonu tenim var ne kullanırsma kullanayım illa bi çizgi bırakıyorum ama olsun :P Tam aradığımı bulmadığım için ona en yakını yakalamışken bırakmıyorum bunları.

Ortadaki Max Factor Age Renew serisinden, Bu bi ton koyu geldi ama yapısına bayıdlım, pudaralı bi yapısı var ve kokusu muhteşemmmm :) Ayrıca tamamen bitiyor dibinde kalmıyor. Pistonu kullandıkça yukarı cıkıyor,böylece ziyan olmuyor :) Tekrar alacağım bu kez doğru numrasını seçerek tabi :)

Maybelline Affinitone Tüp no:42: Bundan kaçıncı tüp bitirdim hatırlamayorum. Sürekli fondöten değiştirmemek için 2 seri arasında gidip geliyorum zaten. Yapısı fena değil ama kalıcığındna memnun değilim, Bz veya nemlendirici üzerine sürünce kusma yapıyor. Son zamanlarda cildimi yağlandırmaya başladğını farkettiğim için ara verdim kullanmaya.

Maybellinler için fiyat/performansa bakacak olursa sınıfı geçiyor. Çünkü daha düşük kalitede markaların fondötenleri daha pahalı ve maske gibi otruyor yüze. en azından maybellinlerde öyle bir sorun olmuyor. Tekrar alırım :) Ama fondötende de farklı markalarda istediğimi bulana kadar aramaya devam edeceğim :)

Önerilerinizi bekliyorum :)

2 yorum:

kitten dedi ki...

affinitone fondoteni merak ediyorum ama yağlı ciltte nasıl olur bilemediğimden denemedim daha

betty boop dedi ki...

benim cildim çok yağlı değil, karma diyebilirim. tüpte olanı bi süre sonra kusma yaptı bende, çok fazla sürmüş olduğumdan yada nemlendirici üzerine uygyladığımdan diye düşündüm sonra direk kuru cilde uyguladım yine kusma yaptı ama cam şişede olanda böyle bi sorun yaşamadım, zaten tüpte olanlar ve camda olanların renk tonları birbirine yakın. cam şişede olanı daha çok tavsiye derim :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...