İzleyiciler

25 Aralık 2011 Pazar

Bitenler...

Bitirdiklerimm :)) Ürün bitirmeye bayılıyorum :)

Nivea Yüz Kremi: Klasik bir nivea kremi. Sivilcenme yağlanma yapmadı, nemlendirmesi güzel.. Daha önce bir kaç kavanoz daha bitirdim. Sürünce kolay emiliyor. Tavsiye ederim.

Pampers Islak havlu: Bebiş kokusu :) süper, yumşacık.. Makyajıda temizliyor.. Bitirdiğim 2.paket. Çok üşendiğim zamanalrda makyajımı sildim ve güzel temizledi.. Alerjik bi reaksiyonda yapmadı.. Koklamaya doyamaıyorum. Tekrar alacğaım..


Niveaman ve Rexonamen: Erkek kardeşim bitirdi.. Rexona'nın bu kokusu gerçekten süper.. ben bile kullanabilirim :) koruyuculuğuda daha iyi ama niveayıda cok sevdik.Rexonayı zaten sürekli alıyoruz.

Nivea Fresh Natural.:Pudrasız olduğu için koruyucluğunu hiç sevmedim.. Sıfırdı.. Ama kokusunu seviyorum :) İz bırakmayacağı için tene sıkılarak kullanaılabilir..Genelde nivea deodorantlarını severim ama bundan memnun kalmadım..

Rexona: Üçüncüsünü bitirdim :) çok sıkıldım bu kokudan ama koruyuculuğu müthiş :)


Blendax: Bu yazımda farklı bi modelini kullanmıştım. Buda yaseminli olanı. Tüm yazdığım özellikler geçerli ama yaseminli olanının kokusunu daha çok seviyorum. Birde yaseminli saç kremi varki o süper :) Elimdeki kredmlerim bitsin onu kullanacağım :)





Fondötenlerin yazdıları Burada..






Maybelline XL Watershine Lip Gloss: Artık bunlardan üretilmiyor sanırım. 2 farklı rengi daha var kullandığım. Dolgunlaştırıcı özelliği var.. Rengi çok güzel bir pembeydi.. Sürünce dudakta yanma,uyuşma hissi bırakıyor ve dolgunluk sağlıyor. Ama çok çabuk bitiyor :) Çok sevdim.. Bulursam ve elimdekiler bitince tekrar alacağım :)



2 yorum:

milky dedi ki...

bitirmek çok güzel bi duygu.
dün uzun zamandır sürünen parfümümü bitiridim oh be dedim.

Unknown dedi ki...

Ürün bitirip sergilemek, insanın neler kullandığını daha da bir farkında yapıyor değil mi? Bloğunuz hayırlı olsun.. Taze blogger dayanışması için bana da beklerim www.cosmodemo.blogspot.com

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...