İzleyiciler

31 Aralık 2011 Cumartesi

Çekilişten Kazandığım Hediyelerim Geldiiiii :)

Sevgili papis style'nin yaptığı çekilişin talihlisi ben oldum ve bu güzel hediyeleri kazandım :) Kendi üretimleri olan kahve,zeytinyağı ve sabundan oluşan bu sepet artık benim :)



Çok özenle hazırlanmış bir paketti ve dün elime ulaştı :) kargomu annemler teslim alsı.. eve döndüğümde heycanla açıp ilk yılbaşı hediyemi aldığım için çok çok mutlu oldum :)



Misler gibi organik sızma zeytinyağııı :) kullanmaya kıyamam ben bunu :) şişeside çok sade ve güzel bence..





Hem damla sakızı aromalı hemde normal türk kahvesi... Kahveye ve kahveli olan herşeye bayıldığım için tam benlik oldu bu sepet :)
Ayrıca yine doğal bir zeytinyağlı sabun.. :) Süper..



Gördüğünüz gibi okadar güzel ve şirin bir sepetki bayıldımmmmmm :)





Gerçekten çok özenle seçilmiş bu hediyeler... Tekrar teşekkür ederim..





Paiş style blog için
tıktık

Ayrıca Ayvalık/Cunda da çok güzel butik Taş Kahve'nin sahibiler. Bir gün yolum düşerse mutlaka uğrayacağım..Sizlere tavsiye ederim.

Taş Kahve'nin sayfası için
tık tık


Mutlu Yıllar Dilerimmm :)

4 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Afiyetle kahveleri iç, içtikçe hep beni hatırla, yağıda afiyetle yiyin.Sabunlandıkça kulaklarımı çınlat:-)) Özellikle yüzünü o sabunla rahatça yıkayabilirsin.Sevgiler.

Not: Sepetin dışını tülle paketlemiştim onda sorun yoktu değil mi?

betty boop dedi ki...

canım, damla sakızılıyı bitirdim bile dün akşam :) içtikçe hatırlıyoruz.. annem her sabah kulaklarını çınlatıyor böyle lezzetli bir yağ yemedik diye ve bende katılıyorum:) kullanmaya kıyamıyoruz diyeyim hatta :) yılbaşının ilk ve en güzel hediyesiydi bizim için.. sabun bitcek diye korkuyorum :) mis gibi doğal... sepetide aynamın önünde kullanıyorum :) tülde bir sıkıntı yok canım oda duruyor hatıra benim için :) sadece tlf dan resim çektiğim için net çıkmıyordu o nedenle tülsüz çektim :)

çok teşekkür ediyoruz sana.. yolum düşerse ''Taş Kahve'ye '' uğrayacağım...

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Yolun düşerse her zaman bekleriz, seve seve :-))

Bu arada bitiyorlar diye üzülme Betirellacım:-)) İnternetten istediklerini sipariş verebilirsin hem de kredi kartıyla da ödeme var. Yağları şişelerde alabilceğin gibi 2, 5 ve 10 litrelik tenekelerde de istediğiniz gibi sipariş edebilirsiniz. Sitede sadeec 2 litrelik tenekeler var diğerleride en kısa zamanda eklenecek. Beğendiğin lezzetler bir kargoyla ertesi gün kapında unutma canım:-)) Tekrar afiyet olsun.

www.taskahve.com.tr

betty boop dedi ki...

aaa süpermiş :) tamamdır canım ;)

çok öpüyorum..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...