İzleyiciler

9 Ocak 2012 Pazartesi

Sephora İndiriminden Aldıklarım.. (Bol Resimli)






Sephora indiriminden neler aldımm??




Sephoranın parlama önleyici balmı,makyaj altı bazı = 5 tl
Bugün ilk kez kullandım çok ince hemen emilen bir baz, fondötene kadifemsi bir doku veriyor. Ama gözenekleri tıkar mı sivilce yapar mı? kullandıkça anlayacağım..




Farlar = 5 tlResimde çok belli olmamış ama tam bir simli altın sarısı...

''She sparkles n'47





Simli çikolata kahvesi :)
Milestone n'17



Veee çok güzel bir turkuaz :)
Swimming pool n'37






Renkleri tam bu şekilde duruyor..





Sephora'dan ilk kez alışveriş yaptım. Sephora white kartımı da aldım.. :) 4. alışverişte %10 indirim sağlıyor..


Kasada talebim üzerine Herbolist markasının üç-dört tane tester'ını verdiler.. Ama dikkatimi çeken şu oldu hiç ilgilenmiyorlar. Ankara/ tunalı mağazasından alışveriş yaptım.. İndirimde olduğu için ilgilenilmioyr bence.. Eğer ben diğer markaların standından birşeyler bakıyor olsam ki o anda bu durumda olanlar vardı bütün personel onlarla ilgileniyordu.. Bi pudra bakayım dedim 2 ayrı çalışan 2 farklı ton önerdi ve birbirine yakın tonlar bile değil aralarında uçurum vardı.. Çok sinirlendim.. Bende kafama göre takıldım..

Normalde ordan almayı düşündüğüm çok ürün vardı ama bi süre erteleyeceğim.. Bu şekilde olmamalı.. O ürünler indirimde değilken bakıyor olsanız dibinizden ayrılmazlar...


Neyse çekilişime katılmayı unutmayınnn :)

BURADAN










5 yorum:

özge dedi ki...

talım ben sephora ankamallden alışveriş yapıyorum,hepsi birbirinden tuhaf ama arzu hanım çok iyi son alışverişlerde samimi olduk baya artık hep ondan almayı düşünüyorum gerçekten bilgili ve mantıklı biri:)

betty boop dedi ki...

bir dahakine oradan alacağım.. tunalı yakın idye iyi oluyordu ama bu kez hoşuma gitmediler :)

Merve dedi ki...

yahu ben bu farları neden göremedimki :( Ayrıca o baza baktım ama reyona kullanılmış yarısı olmayan bazları koymuşlar 5 tl diye. ojeler desen bozuk dökük saçma sapan. palladium sephora tam bir felaket.

betty boop dedi ki...

benim baz hiç kullanılmamıştı :) farlarda çok az kalmıştı her renkten 3 4 tane anca .. ojelerin renkleri çok carttı bakmadım bile :(

kendi kendilerine kötü reklam yapıyolar bence..

Make up and Me dedi ki...

Ne yazık ki bazı sephora çalışanları dünyayı ben yarattım havasındalar. Yanına gidip soru sorucam makyaj yapıyor biri. Müşteri ben miyim o mu belli değil. Ve hiç ilgilenmiyorlar. İndirimde olmayan ürünlerinde bile ilgilenmediler ki bugün Paladium Sephora dolu da değildi.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...