İzleyiciler

26 Şubat 2012 Pazar

Bitenler :) Çok Ürünlü ;)

Uzunnn zaman oldu bitenleri yazamadım.. Bekledi beklediii... :) Bekledikçe bitenler çoğaldı :) Neler neler bitmişşş :)

Şampuanlarımmm...
Palmoliveler vazgeçilmezimm hangisi elime gelirse kullanıyorum kırmızı olanı boyalı saçlar için nar özlü Pembe olanı şeftali özlü günlük kullanım için :) süper kokuyorlar... 1 yıl daha yetecek stoğum mevcut. :)



Bioblasslar için ayrıca yazı hazırlayacağım.. Genel olarak beğendim.. Artısıyla eksisiyle yazacağım :)





Rejoice tüm saç tipleri için uygun şampuan; köpürmesi temizlemesi güzel.. Kokusunuda seviyorum..Doğaz yağ özleri varmış içeriğinde.. Çocukluğumda rejoice ve blendax lar daha farklı yapıdalardı ama şimdide ortanın üstündeler.. Tekrar alırım..

Elidor belirgin bukleler için saç kremi: Kampanyalı olarak 1+1 olarak almıştım.Buklelere pek etkisi varmı bilemiyorum. Dalgalı olan saçlarım düzleştirmekten sürüpürgeye döndüğü için:) Yumşatması güzel,taramayı kolaylaştırıyor. Tekrar alabilirim.




Rexona deodorant siyah: Belli bir kokusu yok şu şekilde diyebilecceğim. Diğerleri gibi leke bırakmıyor. Korumasıda güzel memnun kaldım ama kokusunda çabuk sıkıldım. Boğdu beni. Diğer rexonalarıma devam ediyorum :)

Rexona deodorant for men: Koksunu seviyorum. Erkek kardeşim kullanıyor. Tek kullandığu bu deodorant :) ne alırsam bi köşeye atıyor bundan vazgeçemiyor :) siz düşünün artık :)





Kremlerimmmm;

TBS Çilekli: Yorum yok heralde :) Kaçıncı bitiridğim bilemiyorum. Şuan kampaynasıda var :) Ama hali hazırda bi kutu daha var kullandığım.. Çok seviyorum,ölüyorum..bitiyorumm :)


Olive vücut losyonu: Marketten 3 tl gibi bişeye almış bizimkiler. Kokusu güzel. Bu zeytinyağlı olanı. Bide pembesi var. Fena değil. Su bazlı sanırım. Yapış yapış yapmadı.. Aman aman bi nemlendirmesi de yok. Kullandık bitti. Tekrar alcağımı sanmıyorum..


Babek acı badem sütü: Makyajımı temizlemek için kullandım.. Ama arındırmak zor oldu.. Doğal şekilde temizleyim makyajımı istedim ama performansı başarılı gelmedi. Herhangi bi kremde aynı şekilde temizler.. El için kullanımda ise ideal.. Kış günleri için nemlendirmesi güzel..




Mad Açık parfüm Lady Million: Tek kelime ile süper.. Kalıcılığı harika.. Orjinaliden ayırt edemeziniz.. Kesinlikle parfümlerimi artık buradan alacağım.. Günlerce kalıyor üzerinizde :) Ayrıca diğerleri gibi yağlı bir izde bırakmıyor ;) Deneyin görün diyorum..

Parmex aseton: Sürekli kullandığım tek aseton memnunum. Ama farklı bişeylerde olursa deneyebilirim..

Diasa Baby çanta boyu ıslak havlu: Çanta için ideal. Güzeldi. 0.99 kuruş olunca kaptım bi tane :) Tekrar alırım.

Golden Rose Gloss: Çok uzun zaman önce bim den alıp anca biten gloss kendisi :) Rengi pembemsi ama dudakta şeffaf duruyor :) Çok akıcı... Daha 1 tane daha var bitmeyi bekleyen :)





Neutrogena Dudak Kremi: Sevmedim. Beklediğim performans bu değildi.. Nemlendirmesi uzun süre kalmıyor. Beyazlıklar bırakıyor. Kokusu ve tadı çok kötü.. Nivea bu konuda gerçekten başarılı :)




Arko nem klasik el kremi : Kokusunu seviyorum.. Çok yoğun ama güzel bi krem bence :) far bazı olarakta kullanıyorum.. Ama yapısı bozulmuş bi sıvılaşmış attım.

Clindoxyl sivilce kremi: Daha kullanmaya fırsat olmadan baktımki son kullanma rarihi geçmiş bende attım mecburen :)



4 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım arkadaşım :)Ben de mad müdavimlerindenimdir :))Hiç şaşırmadım sende de görünce :)Bu arada çekiliş kazanmışsın hayırlı olsun ahududulu miskin kekten ;)

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

hepsı bırbırınden guzelmıs gulegule kullan mıskınkekın cekılısını kazanmıssın yıne ben gordum :)))

bu arada mimledim sayfama beklerım :)

betty boop dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
betty boop dedi ki...

**süslücümmm canımm arkadaşımmm :)

*** biricitimmm çokk teşekkürler canımm...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...