İzleyiciler

21 Şubat 2012 Salı

Şok Şok Şok Resimler VOL:2

Dünkü yazımı okuyan arkadaşlarım konun ne olduğunu az çok biliyorlar malesef :( Beni bunu yapmak durumnda bıraktığı için hediyeleri! yollayan blogger arkadaşıma kızgınım tabiki ama durum bunu gerektirdi cevap hakkı istedii.. Gerçekten hiç polemikle fln uğraşacak vaktim yok yoğun iş temposu malum ama madem cevap istiyor bende tabiki bu konuda açık olmalıyım..


Öncelikle yorumlarını yayınlamadğımı düşünmüş ama hiç ellemeden yorumlarını yayınladım canım.. Bi çok kezde mail atmışsın gördüm ammmaaaa taktir edersinki Çalışan bir insanım dolayısıyla Boş vaktim yok denecek kadar az ışık hızıyla yetişemem yorumlara maillere..

Madem sen herkese yorum gönderdin benimde resimleri paylaşmamda bi sakınca yok umarım...

Ancak anlam veremediğim bana yorum yapan insanlara neden bu şekilde cevaplar yazıldığı?? ben olsam böyle bir durumdan rahatsız olurum.. Ki eminim onlarda rahatsız oldu.. Öncelikle burada benim iznim olmadan davranılmış.. Ayrıca ben ilgili bloğun ismini yayınlamazken izinsiz olarak benim bloğumun adı neden sitende yayınlanıyor... Bunlara bir cevapta verilmesini istemiyorum zaten onayım olmadan bir yorumda yayınlanmayacak! Ok güzel bir paylaşımda bulunmak istemişsin ama ilk durumlarıya son durumlarını karşılaştıralım bakalım dedğimizde ortaya üzücü bir tablo çıkmakta..

Hepimiz çekiliş yapıyor,katılıyoruz..yapacağız ve katılacağız bu cok güzel bir paylaşım ve destektir.. Ama kendimce etik kuralları vardır.. Daha söylenecek çok şey varken bir şey söylemeye lüzumda duymuyorum.. Resimleri yayınlıyorum..

Bunu asla bir tartışma ortamı yaratmak içinde yapmadım.. Ve halada kırıcı olmamak adına ilgili bloğun adını ben paylaşmadım.. Konun uzamasına zaten hiçde gerek yok..En sevmediğim durumlardan bir tanesidir. İyi kötü olan herşeyi paylaştığımız gibi bunuda paylaşıyorum..

sevgiler..

















































13 yorum:

Maria dedi ki...

kimler kimler blogger olmuş ya yanarım yanarım ona yanarım. Önüne gelen blogegr olur, blog açarsa böyle olur işte.

Fluu dedi ki...

ilk yazını okuduğunda yok canım o kadar da değildir demiştim ama yuh mendil i göndermeseymiş bari ben bile açık kalıp kuruyunnca atıyorum ya anneme falan vermiyorum al kullan diye biraz trajikomik :D ıslat ıslat kullan demek istemiş sanırım :D

Adsız dedi ki...

her önüne gelen blog açarsa olacağı bu!yazıklar olsun bunu yapan bloggera.onun blogundaki çekilişe göz attım şimdi ürünlerin son halini koymamış,neden koymadığı belli oldu.bundan sonra daha kapatsın blogunu.bu utançla yaşamaya dewam etmesin bence.

Adsız dedi ki...

Sahsen bende böyle ürünleri cöpe atiyorum, hatta bunlardan iyilerini bile attigim var begenmedigim takdirde, senin yerinde olsam kullanamazdim sahsen, cok kötü gözüküyorlar : (

Makyaj Güncem dedi ki...

offf durum fenaymış cidden :S herşeyi anlarım da kurumuş,paketi açılmış mendil neden yollanır onu anlamam.ayrıca çekilişi yaparken neden ürünlerin şimdiki hallerini koymadığı da ortaya çıktı...

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

mmm ben geldim
hoş blok tanıştığıma memnun oldum
:)))))))))

betty boop dedi ki...

** mariacım haklısın..

*** flu cum abartma olmasın diye dayanmayıp ekledim artık..

** vivacım aynen tabi yanii makyaj hihyendir ama sadece biz öyle düşünüyoruz sanırım...

*** makyaj güncel görünen köy klavuz istemez diiyorum artık

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

gecmıs olsun betirella bencede çöpe at onlar kullanılamaz halde sanırım resımlerden gorduğum kadarıyla cok gecmıs olsun

Adsız dedi ki...

bencede lütfen herkes blog açmasın !!bana göre o arkadaşın ki blog bile değil ya neyse ortada emek olmadan hoop emek sarfetmiş insanların düzeyine çıkmaya çalışmış ama olmamış fiyasko ürünleri bırak blogta hediye etmeyi çevremdeki birilerine vermeye bile utanırım yahu çöp onlar direk :)) bu arada orda çok güzel tavsiyelerde bulunan arkadaşa bile neler saçmalamış yazık ya valla :) blogunu adsız olarak zevkle takip ediyorum canım tatsız şeyler ama can sıkmaya değmez :)
sevgilerimle

gırla fikir dedi ki...

bu nedir arkadaş insan utanır bunları hediye etmeye çöpe atma kıvamına gelmiş bu ürünler. canım benimde bloğumda şu an çekiliş var resmen utandım yani.karşındaki kandırmaktır bu. ben mac pudra hediye ediyorum mesela. 2kez kullandım ve bunu da yazdım.ayrıca detaylı fotoğraf ekledim. bence kullanma onları hiçte hijnenik görünmüyor

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
betty boop dedi ki...

pardonda biz konuyu kapatalı yıl oldu, lütfen daha fazla sizde uzatmayın unuttum gitti, aksi taktiirde engellemek durumunda kalacağım sizi... herkes yorum yapmakta özgür,bende yayınlamakta..bu kadar kafaya takacak bişey yok bi dahaki sefer bu hataya düşmezsiniz olur biter.. iyi günler...

Adsız dedi ki...

Geçtiğimiz Aralık ayında aynı şey benimde başıma geldi hayatımda ilk defa makyaj blogundan çekilişe katıldım kazandığımı mail adresime gelen bir yazıyla öğrendim.
Blog sahibi bir kaç gün sonra kargoyu gönderdi hediyeyi bana ödemeli göndermiş içinden çıkan ürünler pazarda bile satılmayacak cinsten içinde tanıdığım bir tane flormarın 5li paleti ve pastelin allığı vardı hepsi kullanılmış belliki beğenmemiş bari okuyum artsın diye düşünüp evdeki çöpleri bana göndermiş gönderdiği kokunun birini denemek için sıktım sıkmaz olaydım akşama kadar kustum.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...