İzleyiciler

18 Mart 2012 Pazar

Bioblas Saç Serumu Ve Maskesi

Bunları Rossmanda yaptığım alışveerişte vermişlerdi. 2tane maske 2 tane serum şeklinde. Kullanıp bitireli çok oldu..

Serumu su gibi, yağlı değil.. Ortalam 3 kez kullanılabiliyor serum. Sadecce saç diplerine uygulanıyor 45 dk beklemesi gerekiyor ama ben tüm gün evde olcaksam sabahtan sürüp akşama kadar bekletmiştim :) Hoş dışarı bile çıkabilirsiniz,su gibi dediğim gerçek hemen emiliyor ve saçta bi belirtsi olmuyor :) bi kez markete bile gitmiştim yani ;)

Saç maskeside; kıvam olarak Gliss'in maskeleri gibi diyebilirim. Gül gibi kokuyor buram buram :) Hr ikiside saçtan kolay arınıyor.. Ama maskesinin verdiği bi yumşaklık etkisi vs yoktu.

Dökülmeler konusunda kullandığım dönem için kısmende olsa bir azalma oldu fakat bu serumda maskede saçların yağlnamasını kolaylaştırıyor.. Gülü seven dikenini katlanır durumu :) Birini göze almak durumundasınız malum :) Ortalama 1.5 ay yetti bana bu ürünler.

Tekrar alırmıyım bilmiyorum ama aşırı derecede saç dökülmesi olanlar şampuanıyla birlikte bir dönem kullanabilirler. Keza benim saç dökülmelerim mevsimsel ve normal düzeyde olduğu için ve saçlarımı boyamamında etkili oldğunu bildiğim için sanırım pek ihtiyacım yok gibi :)




2 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

boyle maske kullanmaya nasıl usenıyorum bır bılsen beterıllacım. Ben serumcuyum surup sekıl vermelıyım.En azından sac dokulmeleırn azaılms bu ıyı..kocaman sevgıler

betty boop dedi ki...

Eskiden maskeyi duştan cıkınca sürer beklerdim, çok daha güzel sonuç alırıdm ama duşta kullanıyorum bende artık :) üşenme bence sende ;)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...