İzleyiciler

10 Mart 2012 Cumartesi

Perlina Butik Ve Darklivee's World Hediyem / Teşekkürler :)

Darkolivees'in Perlina Butik ile birlikte yapmış olduğu çekilişi kazandım :) Hediyemde geçtiğimiz hafta içinde geldi.. 3 farklı modelden ben aşağıdaki pembe olanı seçtim :) Nolur nolmaz diyede 1 beden büyük olanı gelsin dedim :) Ama salaş bir bluz zaten bol kesim bide büyük beden olunca kocaman oldu bana :)
Çeklişite en yakın perlina mağazasından değişim imkanı olduğunu belirtmiş darkolivescim.. bunu görünce çok sevindim :) Maillede teyit ettim :)

Vee bluzumu bununla değiştirdimmmm :) Öncelikle Perlina Trikonun Merkez Biriminde bulunan Türkan Hanıma inceliği ve kibarlığı için çok teşekkür etmek isterim. Değişim için Ankamall mağazalarına gittim. Ben gitmeden önce mağaza müdürü Emel Hanımı konu ile ilgili bilgilendirmişti Türkan Hanım.. :) Gittiğimde eşdeğer bir ürünle değişim fırsatı verdiler :) Bende çok sevdiğim yarasa kol bi triko ile değişim yaptım :)


Gayet şık, hem gündüze hem geceye uygun.. İşim gereği sürekli akşam yemekleri vb katılımlarda olduğum için elimin altında bir alternatifim daha olması beni mutlu etti :)


Ama herşeyden önemlisi Türkan Hanım, Emel Hanımın kişi odaklılığı ve memnuniyet anlayışı beni kendilerine kazandırmış olmalarıydı.. Bugüne kadar perlinayı hiç bilmezken bundan sonra sürekli uğrayacağım bir mağaza daha oldular :) Tabi hepsinden önce bana bunu sağlayan Darkolivees'e de ayrıca teşekkür ederim :)



Darkolivee's World blog için
tıktık:)

Perlina Triko mağazası için tıktık :)
Mutlaka bir göz atın derim :)


Sevgiler

8 yorum:

Kiymet dedi ki...

Cok guzelmis canim :) gule gule kullan !
Sevgiler <3

Unknown dedi ki...

Kuzum nazar etmiyorum bana da çıksın diyorum :))Ne şans yahu :DÖperims

betty boop dedi ki...

** Küçük şeyler, teşekkürler tatlım :)

** Süslücüm bende şaşırıyorum gerçekten son zamanlarda.. yılbaşından beri böyle devam etti, daha çok olsun diyorum.. Sende şanslısındır bence ama görüşünce biraz benden bulaştırayım sana :) :P

darkolivee dedi ki...

Gönlüne göre bişiy bulmana çok sevindim tatlım, iyi güzel günlerde giy inşallah...

Türkan Hanıma bende teşekkür ediyorum herşey için...

sevgiler

betty boop dedi ki...

Darkolivee'cim teşekkür ederimm :)

Perlina dedi ki...

Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileyerek, memnuniyetinizden ötürü asıl biz teşekkür ederiz.

Sevgiler..

betty boop dedi ki...

** Teşekkür ederim :)

GüzelGül dedi ki...

kazanmana sevindim canim güle güle kullan :)

Mein Blog/Blogum

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...