İzleyiciler

28 Mart 2012 Çarşamba

Yeniiii Saçlarımmmmm

Saçlarımı uzun yıllardır kendim boyuyorum.Palettenin renklerini başarılı buluyorum birde 2li kampanyaya denk gelince çok hoş oluyor ;) Kuaför hiç bir zaman istediğim rengi tutturamadım. Hiç bir zamanda boyam bir öncekii rnekle tamamen aynı olmadı hep bir değişiklik modundayımdır. Tonu bi açar bi koyulaştırırım. Ama bu kez radikal bir kararla oldukça açık bir sarı tonun direk boyadım. :) Sonuç gerçekten güzel çıktı. Ne bir ton farkı ne bir kötü renk.. Bu konuda başarılıyımmm :) Bir önceki boyamamdaki saç tonum için TIKTIK:)


Ton olarak oldukça açıldı, hatta dahada sarı duruyor, şuan 10 gün oldu boyayalı biraz daha karamel bir ton oldu, bundan sonra biraz böyle takılayımm :) Bakın bakalım nasıl olmuşş.. Bide maşalı çekseydim keşke.. Maşada daha güzel duruyor ;)











13 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok tatlı ve sıcak bir renk olmuş.Bronzlaşınca harika duracağına eminim <3

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

guzel cıkm ıs tonu
kutunun ustundekı gıb ı değil hıc

betty boop dedi ki...

*** Süslü'cüm teşekkürler :)

*** Kova kadını; alt zemin koyu olduğu için bu şekilde oldu :)

özge dedi ki...

güzel olmuş canım,baya güzel tutturmuşsun:)

betty boop dedi ki...

*** Özge'cim teşekkürler :)

Lame ve Dore dedi ki...

Bence kutunun üzerindekinden daha güzel bir renk tutturmuşsun...ben bir ara kuaföre gitmiştim kumral tonu için bile açıcı kullanıp saççımı mahfetmişti daha sonra saçını kendi boyayayn bir arkadaştan duydum 8 yada 9 numara çok açık boyaları saça uyguladığında hiç açıcı kullanmadan kumral olabiliyorsun yada senin gibüi saçın zatan açıksa daha açık ve hoş bir renk ortaya çıkabiliyor...Benim evde kendi kendime boyama becerim ne yazıkki yok!! :(( (bknz; http://hayalgemisinde2kisi.blogspot.com/2011/10/sacm-evde-kendi-basma-boyamaya-kalknca.htm

betty boop dedi ki...

*** lame'cim arkdaşın doğru söylemiş, açık renge boyayaınca acıcıya gerek yok :) kuaförlere uğramıyorumb ile artık. biz evde annemle boyuyuoruz o yüzden kolay oluyor ;)

Modavesaire dedi ki...

bana bir konuda yardmcı olur musun. ben koyu kumrala boyadım saçlarımı 2 sefer ama içindeki dore benzeri tondan çok mutsuzum..cildim pembensi ve bana doreler sıcak tonlar hiiç yakışmıyoo.. küllü kumral ya da koyu kumral(küllü )ile boyarsam nasıl bir sonuç elde ederim?? dorelerim kapanır mı ?? şimdiden teşkrler cnmm

betty boop dedi ki...

canım doreler zaten hemen kapanabilecek bir ton, tam saçlarının rengini görmeden yorum yapmak biraz zor olacak, bir de nasıl bir ton elde etmek istediğini bilmem lazım ama sadece dorelerden kurltulman için şöyle bi tavsiye veretim, küllü kumrallarda bi yerden sonra doreleşmeye başlayacak, ana renklerin hepsinde bu durum vardır zaten. açık kumral çoğunlukta olcak şekilde yarım tüpe yakın çikolata kahve kllanırsan kapatmış olursun dorelerini ;)

Modavesaire dedi ki...

TEŞKR EDERİM YAZIN İÇİN..aslında benm saçta şu an bakır mı dore mi kızılık mı var anlamadım.. gün ışığında bakırımsı duruyo sanki..benm istediğim beren saatin saç rengi aslında içinde şıltı olmayan çok doğal bir saç rengi...benm kendi saçım onun bir ton açığı.. off neyse biraz sabrediyim 3-4 hafta geçsin bi üstünden tekrardan durumu değrlendireyim..

betty boop dedi ki...

rica ederim :) kumral tonları ana renk olduğu için kızıl-bakır-turuncu-yeşilimsi duru zaten..eğer rengini akıtmak istiyosan şampuanla değil bildiğimiz beyaz banyo sabunuyla yıka saçlarını :) kazık gibi oluyor ama kremle yumşatırsın :) yeni boyadıysan eğer iyice akana kadar bekle zaten yoksa tutmaz.. beren saatin saçı koyu kahve.. hiç kumral tonlarına bakma cnm. zaten koyu kahveyi direk boyayında dorelerinde kapanır..ama beren saatin saçları doğal,boya olmadığı için aynı tonu bulman zor olcak,birde boyalı saç parlak oluyor biliyosun.. :)

sevda s. dedi ki...

Çok güzel olmuş ama saçların. benim saçlarım da orta kahve gibi, ben de sarıya boyasam senin ki gibi durur mu bi de beyazlarım kapanır mı acaba? Ay çok soru sordum ama sen aşmışsın artık, uzmanı olmuşsun, sormadan duramadım :)

betty boop dedi ki...

:) liseden beri kendim boyadığım için saçlarımı böyle oldu... denemediğim renk kalmadı. kırmızısından moruna :) eğeer cnm beyazların varsa benimki kadar açık bi sarıya boyama çünkü yazın annemede denedik beyazlarını kapatmadı yine aynı tonda bir sarı ve açık karamel,bal köpüğünü karıştırarak boya diplerine sonra ortalardan yine sadece sarı boyamaya devam et.. diplerin knedi rengi olduğu için rengi alır zaten..ortalarda zemin koyu olduğu için boyadığın sarıyla dengeler.. böylece ton farkı olmaz.. ;) her zaman sorabilirsin bu arada :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...