İzleyiciler

13 Kasım 2011 Pazar

Biten Rimeller...











Makyajı rimelsiz asla düşünemiyorum. Gözlerin,bakışın,makyajın son dokunuşu, imzası hatta :) Aynı anda bir kaç farklı rimel kullanmıyorum, birini bitirip diğerine geçiyorum ama aslında özelliklerine göre kullanmak lazım :) Şimdi inceleyelim bakalım ;)






























Maybelline Volume Express: Bence her makyaj çantasında bundan bir tane bulunmalı. Fırçasının yapısı çok güzel, Kirpikleri kaldırıp hacim veriyor ve dolgunluk sağlıyor. 2 kat sürdüğümde takma kirpik vamrış gibi oluyor bende.. (kirpiklerimin yapısıda gür ve orta uzunlukta, hafif kıvrık :) bununda etkisi vardır tabi ) Çok memnun kaldım bundan. Kesinlikte tekrar alacağım.




Yine maybelline :) Bunun adını unuttum ama klasik bir rimel bu :) herkeste mutlaka vardır, bu fırça yapısından. Dolgunluk sağlıyor. Yine memnun kaldım ama volume expressi tercih ederim :)


















Avon spectra 3 in 1: Bu rimeli sevip sevmediğime karar veremedim :) 3 kademeli bir tüp. 3. kademede takma kirpik etkisinden falan bahsediyor. :) Ama bana her kademeside aynı gibi geldi.. sanırım her kademede biraz daha fazla rimel alarak dolgunluğu arttrırıyor. Rimel ilk zamanlar değilde bitmesine yakın daha iyi bi performans gösterdi :)

Kötü diyemem. Orta halli. Zaten indirimden 13 tl'ye almıştım. Gramajına bakmadım ama şişesi daha tombul olduğu için biraz daha uzun süre gitmiş gibi geldi bana :)
Denemiş oldum en azından. Denemekten ne çıkar dimi ama :)








Estee Lauder'ın bu küçük rimeli bir dergini hediyesiydi yıllar önce. Çekmcemde unutmuşum. Ama ne bozulmuş ne kurumuş.. Kalite işte :)

Zaten minik boy, bitti kullanınca hemen :)
Fırçasının yapısı biraz sertti ama bildiğimiz bi fırça tipi,dolgunluk veriyor. Memnun kaldım. Hala estee'nin standlarında var diye biliyorum. Tekrar alabilirim.

Tek kötü yanıi makyajı temizlerken fazla siyahlık oluyor. Belkide çok uzun zamandır kullanılmadığı için bilemiyorum.

Maybelline fiyatlarını biliyorsunuz zaten çok çok uygun ve performanslarından çok memnunum :) Kampanya dönemlerine denk gelince daha da uygun oluyor :) Genel olarak rimelleri ilk kullandığım zaman değil biraz daha ortalarına doğru gelince daha iyi bi performans alıyormuşm gibi :) Bitmeye yakın daha da hoşuma gidiyor :)

Şuan Yine maybelline black dramma' yı kullanmaya başlayacağım.

VE yine önerilerinize açığım :)

4 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

rimel en cok tuketılen makyaj malzemesı bosuna olmamıs.
bi rimel bile yetebılıyo bazen

betty boop dedi ki...

Doğru söylüyosun canım :) teşekkürler

hayeda dedi ki...

Avon'un yeni mascarasi SuperShock Max'i tavsiye ederim. Plastik killi ve buyuk firca tipinde cok basarili bir urun.

betty boop dedi ki...

teşekkürler canım.. mutlaka deneyeceğim :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...