İzleyiciler

11 Aralık 2011 Pazar

Bitenler...












Rexona Deodorant: Bu 2. bitirdiğim, kampanyadayken almıştım bide çanta boyları var,şuan onları kullanıyorum. Gül ve pudramsı bi kokusu var. Artık sıkıldım diyebilirim. Ama koruması kesinlikle süper,zaten kokusu bi süre sonra uçuyor.

Blendax Şampuan: Bu buğday özlü,kuru ve yıpranmış saçlara özel olan şampuanı. Bi sürü kullandığım şampuanım var.. Blendax'da seviyorum. Çok güzel köpürüyor çünkü :) Ayrıca kokularıda güzel.. Yıllardır kullandığım şampuanlarım arasında..

Watsons buğday özlü saç maskesi : Biralı olarakta geçiyor. Bütün bloglarda var zaten :) herkes kullanıyor. Ya ballısı ya da biralısı tercih ediliyor.. Kokusunu en başta çok sevmemiştim ama sonra sevmeye başladım. Saçta uzun süre bekletince daha kalıcı oldu kokusu.. Yumşatmasında da memnun kaldım. Biralısının özelliği hacim vermesiymiş. Çok etkilimi bilmiyorum ama saçlarımı sönükleştirmedi. Düzleştirirken ipek gibi aktı saçlarım.. Ama ballısı ilk göz ağrım :) Diğer versiyonalrınıda denemek istiyorum. Fiyatları gerçekten çok uygun.. Artık saç maskelerine bi sürü para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum..

Bargello açık parfüm: Bargello'nun da parfümlerini beğeniyorum. Buda Lolita Lempica.. Detaylı yazısı
burada.

Watsons Freshbreath Ağız Spreyi: Bunu da kasanın yanında görüp almıştım. 2-3tl bişeydi. Çantada bulunsun.. Ama etkisi çok uzun sürmüyor diyebilirim. Ama o anlık nefesi yeniliyor. Bunun yerine olips naneli şekerleri tercih ederim :) Ama listerinenin çanta boyu var.
Artık onu kullanacağım. Hem daha etkili :)







4 yorum:

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

aa bu yazı çok iyi olmuş. Blendax ı bugün netten arattım ama bir bilgi bulamadım. Bu şampuanın aynısını annem almış bir süre önce kullanım için sırada bekliyorum. Şampuanım bittikten sonra denemeyi düşünüyordum. Kokusu ve köpürmesi haricinde nasıl?

betty boop dedi ki...

Canım zaten azıcık bi miktarı bile bolca köpürüyor diğerleri gibi boca etmeye gerek yok :) bence güzel temizliyor, bazı şampuanlar ilk kullanımda kepeklenme yapıyor alışana kadar ama bunda öyle bi sorun yok bide çoğu blendax'ta olduğu gibi buda kremli o yüzden yıkarken sertleşme olmuyor saçta,kremleyinccede yumşacık oluyor. Blendax'ın yasemin özlü bi saç kremi varki ben ona bayılıyorum.. elimdeki kremler bitince onuda alıcam. ikisi birlikte daha güzel etki bırakıyor. Bide bazı şampuanlar saçı söndürüyor biliyosun. bunda öyle bi sorun olmuyor. Çok köpürsede durulanması kolay oluyor. Yani kısacası ben seviyorum :)

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Teşekkür ederim. Sanırım bu şampuana bir şans vereceğim :)

betty boop dedi ki...

bencede :) bi dene bakalım.. bende senin yorumlarını bekliyorum sende nasıl etki bırakıcak bakalım :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...