İzleyiciler

26 Aralık 2011 Pazartesi

Markafoniii...

Buradaki yazımda bahsi geçen iade işlemim bugün sonuçlandı.. Geçen pazartesi yurt içi kargo ile alıcı ödemeli ayakkabıları gönderdim.. 1 haftadır ses soluk cıkmadı. Telefon,mail falanda yok . Bugün müşteri hizmetlerini arayım dedim.. Aramasam daha bekleyecektim. Kargo takip no istediler verdim.. Konu ileigli birime iletiyoruz dediler. Herhalde ararlar dedim. 1 Saat geçti mesaj geldi para iadeniz yapıldı diye. Alış veriş yaptğım bnakayı arayıp kontrol ettim, iade olmuş :) bu kadar hızlı olmasına sevindim ama ben aramasam daha bekleyecekmiydi bilmeiyorum. Onlar tarafından aranmayı beklerdim :) Sizinde başınız böyle bir durum gelirse aramayı ihmal etmeyin yoksa onlar unutp gidecek gibi... Şimdi trendyoldan yine taba bir ayakkabı sipariş ettim, akıllanmayacağım ben ama bakalım bunda nelerle karşılaşacağım :)

yine de markafoniye teşşekür eder 1 şansı daha hakkettiklerini belirtirim, her zaman sorun olabilir önemli olan çözülebilmesi dimi ama ;)

1 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Merhaba,
Blogumdaki hediye çekilişini kazandınız.Bıraktığınız mail adresinize mail gönderdim.Bilgileri bekliyorum.Tebrik ederim:-)

http://papis-style.blogspot.com

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...