İzleyiciler

3 Aralık 2011 Cumartesi

Palette Natural Colors Saç Boyası




Yıllardır saçlarımı kendim boyuyorum. Dnemediğim renk,ton,açıcı vs kalmadı. Bi kızıl oldum bi mor, bi sarı oldum bi siyah.. En sonunda rengimi buldum.. ama onunda tam adı yok, Ne kumral ne karamel ne de bal.. Tmamane kendi karışımım :)

Bugüne kadar her marka boyayı denedim. Hepsinde hüsrana uğradım.. Yeri geldi kuaförden bile daha pahaliıya mal oldu bu iş ama inat ettim kendim başardım. Artık tek ve vazgeçilmez markam oldum Palettenin bu serisi, Hnagi rengini denediysem istediğm tona ulaştım. Artık kendimi aşıp tek renk boyamak yerine, 3 4 tonu karıştıtrarak ilerliyorum. Birde kampanyadayken 2 kutuyu 9.90tl ye aldğınız zaman tadından yenmiyor :D Genelde kumral,karamel ve sarı tonları arasında geçişler yapıyorum. En son karışımım bu renklerden oldu.. Ve yine süperrr... Herkes soruyor ama bu renge ulaşamıyor :D Yakın zamanda resminide ekleyeceğim zaten.. Sizde evde kendiniz saçlarınızı boyuyorsanız paletteyi deneyim derin. Özellikle bu serisini.. Çünkü saç boyalarındaki o ağır amonyak kokusu bunda yok ve içindeki saç bakım maskesi saçları ipek gibi yapıyor.. Ayrıca dibinde kalan boya ile kaşlarımı da boyuyorum ve hiç bir zararını görmedim. Benim vazgeçilmezim oldu artık.. Kuaföre sadece saç kestirmek için gidiyorum :)

3 yorum:

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

o zaman bir foto çek görelim canım merak ettm şimdi :)

hayatreceli dedi ki...

hmm bende sürekli saçımı boyayanlardanım bende rengimi igora royalde buldum kumral bakır:))

sevgiler...
http://hayatreceli.blogspot.com

Modavesaire dedi ki...

bu aralar saçımı boyatıcam tavsiyelere ihtiyacım var, fotonu koyarsan bloguna çok sevinirim çok merak ettim saçlarını:))

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...