İzleyiciler

2 Ocak 2012 Pazartesi

Bioderma Sensibo H2O

Bugün uzun zamandır aklımda olan biodermamı aldım :) İlk defa kullanıyorum.. Kampanyadan 1+1 olarak aldım.. Eve gelir gelmez kullandım ve göz makyajımı,ten makyajımı hiç zorlanmadan çıkarttı.. Zaten bu ürünü kullanıpta memnun kalmayanı hiç görmedim.. Daha detaylı yorumlarımı kullandıkça paylaşacağım..

Bunları alınca 2 tane de sample verdi eczacım.. Güneş koruyucu ve sivilceler için..

Bioderma'nın müşteri bağlılığı programını bilmiyordum.. Ürünlerde puanlama sistemi varmış.. Beğendim.. Ama şişelerin bi tanesinde 2 puan var diğerinde yok.. Kampanyada olduğu için olabilir mi acaba??



7 yorum:

Unknown dedi ki...

canım eczaneden mı aldın

betty boop dedi ki...

evet canım, ikisi tek paketin içindeydi..

Adsız dedi ki...

türkiye'de fiyatlari ne kadar? ben de cok merak ediyorum bunlari :)

Lame ve Dore dedi ki...

Benim aldığımda da bir şişede 2 puan vardı diğer şişede hiç puan yoktu..Bencede kampanyadan dolayı böyle bir uygulama var, güle güle kullan, ben sensibio H2O ile tanıştıktan sonra diğer tüm yıkama jellerimi bir kenara attım sadece bunu kullanıyorum müthiş bir şey!

Adsız dedi ki...

bende göz makyajimi cikartmak icin kullaniyorum cok memnunum canim, almanyada puan sistemi hic yok ; )

hayatreceli dedi ki...

sağlıklı cilt sağlıklı bedenin içinde olur hadi bakalım aynı özeni beslenmede göster canım:))güle güle kullan tatlım güzel ürünler..
sevgiler...

betty boop dedi ki...

*** Fulyacım 2 si 49 tl ye geldi..

*** lame ve Dore sanırım kampanyadan dolayı bu şekilde puan uygulaması.. sende de yoksa sorun yok demekki. bende olmayınca paniklemiştim..

*** viva^'cım hakkatten rimeli falan süper cıkartıyor ama sanki okada saf bir şeyki sanki temizlemiyor mu diyorum bakıyorum hiç bir şey kalmamış.. alışmışım yana yana temizlemeye :)

*** Ah reçelim çok ince yerden vurdun.. şuan düzenkli besnlenme programına girmeye çalışıyorum ama tam uygulayamadım daha :(

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...