İzleyiciler

11 Mart 2012 Pazar

Watsons Alışverişim

Watsons'da herkesin biildiği gibi 8.mart indirimi vardı. Bu aldıklarım ona dahilmi bilmiyorum çünkü dül aldım hepsini :) Ama fiyatlara baktığımda oldukça uygunlardı.. :) Her girdiğimde birşey almadan çıkmazsam olmaz.. Bu sefer vucüt losyonum bitti bi bakınayım diye gitmişitim. Superdrug'un losyaonları gözüme çarptı ilk ama tercihim body butterden yana oldu
Fiyatı: 4.99 tl
Bi sürü temizleyicim var diye L'oreal hep askıya alıyodum ama 8.99 tl olunca hayır demedim.

Nivea Günlük nemlendiricler ise annem için.. 1+1 kampnayası güzel oluyor :) 18.99 tl

Kakao yağı özlü bu butter çooookkk güzel kokuyorr kızlarrr.. Mutlaka alın.. Tbs'nin kakao özlü butterinden farksız.. 200ml.
Losyon olanı alcaktım ama kokusu daha kalıcı olsun diye bunu tercih ettim. Yapısı çok güzel.. Yapış yapış yapmıyor..Nemlendirmeside uzun süre kalıcı...Bayıldımmm..




Buda L'oreal Perfect Clean Kayısı Özlü peeling. Tüm cilt tipleri için demiş ama bi kaç yerde okuduğuma göre cildi kurutmasından yakınmışlar.. Herkeste farklılık gösterir. Temizlemesi önemli benim için..



İçinde minik partikülleri var. Kokusunuda sevdim.. Meyvesuyu gibi kokuyor..İçinde Temizleme başlığının yapısıda çok güzel.. Deneyip görelim bakalım :)




5 yorum:

kitten dedi ki...

bende de aynı loreal temizleyici var hatta son 1-2 kullanımlık kaldı, temizleyici güzel ama bir daha alacağım kadar aşırı beğenmedim, ama cleanpad harika birşey, sadece ona bile değer fiyatı:)

betty boop dedi ki...

** Kittencim haklısın, çok güzel bir cleanped. Bakalım deneyip görcez. Zaten beğensek bile sürekli yeni bişeyler denemekten yeniden alamıyoruz :)

özge dedi ki...

güzel günlerde kullan tatlım,ben şehir dışında olduğumdan yararlanamadım kampanyalardan ,gerçi almak istediklerim bu ara nars ve mac onlarda zaten indirim kampanya olmuyor:(

betty boop dedi ki...

Teşekkürler Özgecim... Olsun indirimler bitmiyorki zaten :)

Bu nars ve mac gerçekten neden indirim yapmazkii :( Çok pahalılar :(

tedarik dedi ki...

Bu ürünlerdeki indirimleri kesinlikle kaçırmamak lazım

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...