İzleyiciler

6 Mayıs 2012 Pazar

Bitenler.. (Çok Ürünlü) :)

Bunlar sadece bir kısmı daha çooookk ürün var sırayla geliyor yazılarııı :)
Watsons Essential Saç Kremi: Bu bitirdiğim 2. şişe. Şuan son bi tane daha var onuda bitirip tekrar almayacağım. Çok sıvı,saç kremi saçı yumşatır ama bunda öyle bi özellikte yok. İndirimdeyken 1.50 tl ye görünce almıştım ama tavsiye etmem.

Palmolive şampuanlar: 10 günde bir bitiriyorum zaten :) 2 koli alınca bol bol kullanıyorum. Son 8 10 şişe kaldı zaten :) Gayet memnunum ama artık başka şampuanlarada şans vereceğim. Sıkıldım çünkü :) Fakata kesinlikle tavsiye ederim..

Blendax şampuan: Gayet memnunum. Aile için ekonomik. Temizlemeside güzel. Seviyorum :)

Nivea Duş jeli: Daha öncede bi kaç tane bitirmiştim. Gül kokuyor. Köpürmesi,temizlemesi güzel ama kokusu kalıcı değil. Birde gül kokusu bi süre sonra bayıyor. Bi süre almam.

Palette Saç Maskeleri: Saç boyalarının içersinden çıkıyor. Çok güzel kokuyor ve kalıcı. Saçı çok güzel yumşatıyor..
Watsons Avakado Özlü Saç Maskesi: Daha önce ballı ve biralı olanını bitirdim. Ben beğeniyorum. Saçı yumşatıyor. Hepsinin formülü aynı gibi geliyor. Sadece kokuları farklı sanırım. Uzun süre gidiyor. Fiyatıda çok çok uygun zaten. Bazıbloglarda arındırmak zor falan denilmiş ama bende öyle bi sıkıntı olmadı. Tavsiye ederim,tekrar alırım :)
Eyüp Sabri Tuncer Parfüme Jewellers Set: Geçen sene çok ucuza bulunca her çeşidinden almıştım. Bu kavunlu olanı. Body misti hala bitmedi.. Kokusu güzel. Buram buram kavun kokuyor. El kreminin yapısı biraz değişik gıcır gıcır bi his veriyor :) Vücut losyonunun nemlendirmesi güzel. Tekrar aynı fiyatta olsa alabilirim..

Dolive Krem: Çok güzel kokuyor.. Mis gibi. Çok yağlı ama tekrar alırım.

Thera Med Diş Macunu: Şişesi çok pratik. Temizlemesi de çok güzel. Ama diğer jel şeklinde olan macunlarını seviyorum. Tavsiye ederim.

Listerine Ağız Gargarası: Bayılıyorum... Taptaze bir nefes sağlıyor. Temizlemesi güzel. Ama çok sık kullanmamak gerek. Diş etlerini yakıyor. Bir blogdada okumuştum. 1ay kullanıp 1 ay ara vermek gerkeiyormuş. Bencede doğru,çok keskin çünkü. Ben suyla inceltip kullanıyorum. Bu minik şişeyi atmayacağım. Çanta için ideal :)

Rexona Deodorantlar: Her ikisinide çok seviyorum. Bambulu olan çok fresh ama pudralı olduğu için iz bırakabiliyor.. Çok sık tüketiyorum artık malum yaz. Koruması güzel.. Tavsiye ederim :)

4 yorum:

özge dedi ki...

oh bitsinler ne güzel,bende bu hafta baya ürün bitirdim. bu maskelerin biralısından memnun kalmıştım bende.Palmolive şampuanları koliyle neden alıyorsun canım?

betty boop dedi ki...

Cnm palmoliveleri eskişehirde öğrenciyken keşfetmiştim ve çok ucuzdu. En son eçen sene gittiğimde tekrar aynı yerde buldum hepsini almıştım :) 2 tl olunca 400ml çok uygun oldu bnm için. :)bide saçıma çok uygu güzel temizledi falan, ama artık sıkıldım :)

özge dedi ki...

a evet bende geçen yıl bimde görmüştüm 2 tl ye narlı güzel ama limonlu krem sürülse bile çok sert yapıyordu benim saçlarımı,koliyle olunca sıkılmışsındır tabiki..

betty boop dedi ki...

limonlu bendede aynı etkiyi yaptı.. hemde ne sıkıldımak artık bitsin diye bekliyoruz :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...