İzleyiciler

31 Mart 2013 Pazar

Watsons & Gratis Alışverişi - Yorumları


 Watosns Maskerleri Meşhur malum.. Aldığım dönemde maske alan şampuanda hediyeydi. Makeyi kullanıyorum. Henüz şampuanı kullanmadım.  En kısa zamanda kullanıp yorumlayacağım. Makelerin ise her çeşidini denedim ama en sevdiğim ballı ve bira özlü olanı :)

Listerine ise vazgeçilmezim. Diğer çeşitlerini kullanmadım fakat een fresh olanı - acı da olsa- bu diye düşünüyorum :)



 Garnier 3'Ü 1 Arada temizleyici :  Sürekli alıyorum ve gayet memnunum.


 Otal Kükürtlü Sabun: Cilt yağlanmaları ve sivilceler için etkili olduğu söylenir. Eskidende kullandım. Bitirince yorumlayacağım.


Stop Ever Ağrı Kesici yada Ateş Düşürücü Bant :  Bu serisinin Bel ve boyun tutulmalarına karşı olanı da var. Buz dolabında yada oda sıcaklığında saklayabiliyorsunuz. Bence buz dolabı daha iyi. Buram buram nane kokuyor. Yapısı jel şeklinde. Bir çok defa kullanılabilir. Ateş düşürmede daha etkili olabilir. Benim sancılı baş ağrıma yeterli olmadı :( Ama serinlemek için bile ideal :) Buz gibi oluyor alnınız bi anda :) Nane aroması gözleri biraz yaşartsada sevdim :) Zaten çok ucuzdu :)

Günün Ojesi :)



FlorMar No: 408

Rengin Şekerliğine bakarmısınızzzzzzzzzzzz :)

Resimlerde pembe gibi çıksada daha çok nar çiçeğiine yakın :) Okadar güzel duruyor ki insanın içini açıyor :)

Ayrıca çokta çabuk kuruyor. Ben 2 kat sürdüm, rengini daha güzel verdi.

Kesinlikleee alınn sürün şeker gibi olun :)

FlorMar Mat Touch Fondöten




FlorMar'ın Mat serisi genel anlamda beğenildi. Ben bu seriden sadece fondötenini denedim. Sanırım 3 şişe bitirdim :) Benim kullandığım M302 natural begie. Gerçekten mat bir bitiş sağlıyor. Parlama yapmıyor. Fakat benim tenime çok uymadı sanırım. Boyun çene arasında ton farkı oluyordu. E niye 3 şişe bitirdim o halde :) O dönem istediğim gibi fondöten bulamadım. Alışverişede vaktim yoktu. Tek çare alışmışlığın verdiği etkiyle parfümeriye girip alıp çıkmaktı :)

Kapatıcılığı konusunda önerebilirim. Fakat yüzde sabitlenmiyor. Benim gibi elinizi yüzünüze çok götürenlerdenseniz, masanız,defteriniz turuncu turuncu olabilir :) Pompalı oluşu hijyen açısından güzel. Yüzde dağıtması da kolay. Fiyatı uygun 20-25 tl arasındaydı sanırım.

Yinede denenebilir :)


Çekiliş...


 
Inturkey çekişi için tıktık


 Pelin''in Dünyası çekişi için tıktık

30 Mart 2013 Cumartesi

Bitenlerlee Gerii Döndümmm :)



Uzuuunn zamandırr ara verdikten sonra bloğumu yazmaya devaaam etmeye karar verdimm :)
Bitenlerle başlamak istedimm :)

Diadermine yüz kremi:  Gratis de indirimdeyken almıştım. 2.si bitmek üzere :) Diğer diaderminlerle aynı. Çok fazla özellik bekleyeme gerek yok zaten. Yoğun nemlendirmesi var. Yaz aylarında uygun olacağını sanmıyorum.

FlorMar Göz Makyaj Temizleyicisi : Bi çok kez bitirdim. Sonlarına doğru erformansı düşüyor. Çift fazlı. Uygun fiiyatlıyla bence cazi. Tekrar alabilirim.

Yves Rocher Yüz Yıkama Jeli :  İlk kez alışveriş yatığımda almıştım. Zararını görmedim. Ama peelling etkisi olduğunu sanmıyorum. Oldukça Köürüyor. Tekrar alabilirim.

Islak Mendil :  Kötüydü. Çabuk kurudu. Dadya'nın ıslak mendillerine devam ediyorum :)

Sensodyne Diş Macunu: Kutusu pratik ama kenarlarına taştığında kuruyor,yapış yaış oluyor. Temizlemesi ve ferahlatması güzel. Tekrar alırım.

Watsons Ağız Çalkalama Suyu :  Memnun kalmadım. Listerine devam ediyorum.

Colgate White: Vaat ettiği kadar beyazlama yapmıyor. Tekrar almayacağım.


Mad Açık Parfüm :  Lolita Lift ve Jean Paul Madamme ; kalıcılığı süper,sürekli farklı kokuları alıyorum  :)

Avon Always Parfüm : Bitirmeye kıyamadığım parfümümdü :) Kadınsı ve etkili. Kış ayları için daha uygun. Fakat üretimde yok sanırım :)


Akat Gardi Saç Köpüğü :  Çok sevmedim,zaten erkek kardeşim kullandı. Tekrar almam.

Rexona Deodorantlar: Onlarca bitirdim. Koruması süper. Çeşit çeşit alıyorum :)

Avon Naturals Çilekli Vücut Losyonu : Kokusu şurup gibiydi. Tekrar almayacağım :(

Avon Oje Kurutucu Sprey : Yağlı yağlı kalıyordu. Kurutma özelliği yok denecek kadar az olsa da tırnak etlerini yumşatmasını sevdim :)

Bepanthene ve Advantan Krem:  Sürekli çekmecemde bulunur :)

17 Mart 2013 Pazar

bloglovin

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...